Модерно ли е да удължиш косата си?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Hair extensions
4.65

Ако трябва да дадем отговор на въпроса дали си струва да удължим косата си или не, то той със сигурност е да! Но защо? Нали няма нищо по-красиво от собствената коса, а пък и не е ли обидно да те сравняват с изкуствените от главата до петите барбита? Естествената здрава, дълга и гъста коса е страхотно притежание, което трябва да бъде показвано, но да не забравяме, че природата не е дала на всички дами бляскава и буйна грива. При положение, че спадате към групата на „ощетените”, със сигурност е добре да се сдобиете с този винаги модерен аксесоар – удължители за коса, за да се чувствате по-уверена, по-женствена и по-привлекателна за представителите на силния пол.

С косата за удължаване Вие сами определяте нюанса и дължината според собствените си изисквания и предпочитания. Добрата новина е, че имате възможност да избирате между синтетична и естествена коса за удължаване, според това дали искате просто допълнителни треси, които да не третирате и да поставяте само от време на време, или желаете да носите по-често екстеншъните, да ги къдрите с маша, да ги изправяте с преса и да ги боядисвате. Всичко зависи от Вашите нужди и предпочитания, като, разбира се и цената е фактор. Изкуствените удължители обикновено са по-евтини от естествените и се продават дори и в малки квартални магазинчета, но пък имат много недостатъци – не подлежат на почти никаква поддръжка, лесно се накъсват и влошават вида си по-бързо. Ако искате да имате красива, бляскава и гъвкава прическа, която да можете да променяте по всяко време, без значение дали отивате на официално събитие или просто излизате вечер, то заложете на естествена коса за удължаване!

Независимо обаче дали ще се спрете на естествени или изкуствени, удължителите няма да излязат от мода. С дългата коса Вие винаги имате възможност да експериментирате с многобройни и разнообразни фризури. Освен това тя придава изключителна чувственост, нежност и привлекателност на всяка една жена и подлудява представителите на силния пол до максимална степен! Така че не се колебайте дълго време, а по скоро си поръчайте естествена коса за удължаване. Не е необходимо да чакате, за да изглеждате перфектно, нали?