Електронни везни какви везни са ни нужни според обекта в които ще ги ползваме

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

http://www.veznite Хубаво е да се знае за електронните везни че взависимост от това в какъв вид обект ще се ползват могат да бъдат намерени различни по цена електронни везни и кантари.
5

Хубаво е да се знае за електронните везни че взависимост от това в какъв вид обект ще се ползват могат да бъдат намерени различни по цена електронни везни и кантари.

Ако вие сте търговец и ще ползвате електронната везна на обекти като хранителни магазини , сергии за плод и зеленчук , борси за продажба на плодове и зеленчуци на едро, магазина за кафе, храна на животни , продажба на сладолед, кухни за измерване на храните и др.

Тогава вие трябва задължително да имате везна която е минала метрология в противен случай ще бъдете глобени при една евентуална проверка.

Ако обаче няма да я ползвате  за търговски цели можете да си закупите по евтина везна за битови и домакински нужди там цени са от порядъка на 65лв за електронна везна до 40кг но ТЕЗИ ВЕЗНИ НЕ МОГАТА ДА СЕ ЗАВЕРЯВАТ В МЕТРОЛОГИЯТА.

А цените на електронните везни нови МЕТРОЛОГИЧНО заверени започват от около 199лв за търговска електронна везна до 15кг. 

Какво друго е важно да се знае за търговските везни трябва  да имат клиентски дисплей, хубаво е да могат да ценоизчисляват и все пак там от където ги купувате да могат да предложат сервиз докато е в гаранция везната а и след това.

За онези от вас които ще им се наложи да ползват електронните везни на места където няма ел. захранване е важно да знаят когато закупуват везната дали тя има акумулаторна батерия.