Актуални дамски дрехи и обувки

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Актуални дамски обувки
4.3

И този сезон модните тенденции са много интересни, красиви и впечатляващи. Ето и някои от най- актуалните.

Ще започнем с обувките. Сред модните акценти са гладиаторските сандали с всякаква височина-къси, дълги или средни, изборът е ваш.

При дамските костюми саката са с мъжка кройка и те се могат да се комбинират с модерни широки панталони, както скъсени, така и поли- панталони. Много интересна е комбинацията с чарлостон, която придава бохемски стил. Което и съчетание да изберете, със сигурност ще предтсавите една модерна визия.

Тази година всичко е в деним- панталони, гащеризони, рокли, якета...  Някои ще кажат - нищо ново. Да, но в никакъв случай тази тенденция не е скучна. Деним съчетанията са изключителни- орнаменти, декорации, апликации и красиви детайли. А по- изчистените модели могат да се комбинират с заедно- всякакви горни и долни дрехи.

Много класа и стил може да покажете с рокля- риза. Може да я съчетавате по всякакъв начин- както с елегантни обувки, така и с по-спортни за по-небрежно излъчване.

При атуалните дрехи преобладават предимно цветните принтове. Заложете на пастелни тонове и флорални мотиви за повече блясък, свежест и романтика.

За  свежо настроение през целия ден изберете блуза или топ със закачлива щампа. Свежите цветове и апликациите санавсякъде, дори и върху денима. Разнообразието от предложения е огромно- улични графити, поп арт, декорации с пайети и още много артистизъм в уличния стил.

Както винаги райето присъства в модните тенденции  през всеки летен сезон. Свен познатата морска и черно-бяла класика, тази година то включва и други динамични цветове.

Много популярна е полата- престилка, характерна с наслояването, което става както върху пола, така и върху панталон. Ефекетът е зашеметяващ.

Завръща се късият топ, който може да комбинира с панталон с висока талия или миди пола.

Към колекцията от летни рокли можете да добавите и още една с едно рамо. Този модел е изключително стилен и сексапилен и с него освен, че ще ви е много удобно, ще изглеждате и още по-женствено.