Най-комфортният хотел в Приморско!

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

4.5

Ако се надявате да прекарате няколко приятни, спокойни и изпълнени с добро настроение и забавления почивни дни край морския бряг, то перфектното място за целта ще бъде Приморско. Градчето е едно от най-красивите по Южното Черноморие. Това е и общината у нас с едни от най-обширните и живописни плажни ивици. Насладете се и на хубостта, която Ви очаква в природните резервати, с които общината има за какво да се гордее. „Ропотамо“, „Стамополу“, „Аркутино“, „Водни лилии“ – тези прекрасни места определено заслужават вниманието Ви – ще останете наистина удивени от красотата на природата.

 

Настаняване и уют в хотел в Приморско!

 

Дестинация като тази определено няма как да Ви разочарова. Красивите гледки, прекрасните плажни ивици, кристалната вода, разнообразието от растителни и животински видове ще Ви впечатли. Но освен на разходки и разпускане край черноморските брегове, нужно ще Ви бъде и местенце, където да отдъхвате, да релаксирате и да се зареждате с нови сили за предстоящите разходки и забавления. Комфортът, който ще Ви осигури елегантният Хотел „Еко Палас“ в Приморско със сигурност ще Ви допадне. И как няма – тук Ви очакват помещения, обзаведени в модерен стил, с много вкус. Определено плюс са и всички съвременни удобства, до които ще имате достъп. Няма да Ви липсва нито климатик, нито хладилник, нито дори кабелна телевизия и Интернет. Ще се радвате дори и на прелестна гледка – ще имате изглед към морето, града или прекрасната градина!

 

Страхотната локация на хотела!

 

Условията, които Хотел „Еко Палас“ в Приморско ще Ви осигури, гарантирано ще допринесат много за отдиха Ви. Модерната обстановка и комфорта ще Ви донесат и спокойствие, а това е най-важното за една почивка –да се отпуснете и насладите на приятните мигове. Тук това определено ще се случи. А още един плюс, който съвсем ще Ви убеди, че това ще е перфектното място за Вас, е, че хотелът се намира на точно петдесет метра от прекрасния фин пясък на Северния плаж в градчето!

 

В случай че сте почитатели на красивите гледки, на природата, на морските пейзажи, то можете да сте напълно сигурни, че Приморско ще е перфектната дестинация. Това е кътчето, където да прекарате почивните дни! А този хотел ще се погрижи да не Ви липсват никакви удобства!