Най-евтините марки смартфони

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Евтини телефони
5

Повечето евтини телефони се произвеждат в Китай, но това не означава, че китайските производители са единствените, които трябва да се вземат предвид. Google  пусна смартфона Android One в Индия, а Samsung пусна Galaxy Grand Max от по-нисък клас в Южна Корея, опитвайки се да обърне спада на пазарния си дял.

Tecno

TECNO е популярна марка смартфони на развиващите се пазари. Продуктовата линия е създадена за тези, които се нуждаят от добър смартфон, но не могат да си позволят скъп. Смартфоните TECNO разполагат с различни функции, включително 4G LTE и предна камера. Те също така се предлагат в повече страни от Infinix. Tecno също има и таблет. И докато цените са ниски, характеристиките са високи. Моделът Infinix Hot Note 2 4G има по-голям екран и по-добър живот на батерията.

Tecno е сред най-достъпните марки смартфони. Те са насочени към по-млада аудитория, която използва своите телефони, за да създава кратки видеоклипове и да ги споделя в социалните мрежи. Достъпните смартфони на Tecno разполагат с функции, на които биха завидели дори най-скъпите марки смартфони. Голяма част от смартфоните на Tercno имат дисплеи с точка, екран с по-висока разделителна способност и по-голяма батерия.

Телефоните на Tecno идват с 8 GB място за съхранение, но потребителите все могат да си осигурят около 411 MB, като деинсталират приложения. Освен това телефоните TECNO Y2 могат да се актуализират чрез Google Play Store.

Смартфоните Tecno са с отлично съотношение цена-качество. Tecno Camon Premier е отличен телефон, който предлага много за цената. Телефонът е изненадващо лек, има отличен живот на батерията и е получил много награди през последните години. Други телефони в гамата на марката Tecno включват серията Tecno Spark и Tecno Air. И трите телефона разполагат с голям екран, мощни камери и приличен капацитет за съхранение.

Infinix

Мобилните телефони Infinix са известни със своята достъпност и качествена изработка. Те предлагат голямо разнообразие от смартфони, които със сигурност ще отговорят на изискванията на потребителите с всякакъв бюджет.

Мобилните телефони Infinix се произвеждат в различни страни, включително Китай, Франция, Индия и Пакистан. Предлагат се на много нововъзникващи пазари, включително Африка, Азия, Близкия изток и Южна Америка. Известно е, че Infinix предлага достъпни, висококачествени смартфони, които предлагат впечатляващи характеристики и дизайн. Най-новият модел, Infinix Hot 12i, е пряк наследник на Infinix Hot 12, смартфон от среден клас, пуснат на пазара през 2013 г. Infinix Hot 12i предлага страхотна функционалност на достъпна цена.

Телефоните Infinix разполагат с мощни батерии, които издържат дълго време. Те също имат 6 GB RAM и голяма вътрешна памет от 128 GB. Много модели смартфони Infinix разполагат със светкавично бързи технологии за пренос на данни. Те работят на операционни системи Android (Android 9) и разполагат с UI наслагване, наречено XOS 6.0. Смартфоните имат достатъчна производителност за ежедневна употреба.

Докато Infinix Note 11 е приличен бюджетен смартфон, основната камера е среден клас, но Infinix Note 11 Pro предлага страхотна камера за телефон от начално ниво. Infinix също направи подобрения в поверителността и сигурността. Note 11 има прилична батерия и AMOLED дисплей и е един от най-евтините смартфони за мобилни игри. Като цяло, Infinix Note 11 е отличен бюджетен смартфон и може да се превърне в утвърдена марка на пазара на смартфони.

Infinix Hot 9 е друг бюджетен смартфон със страхотен хардуер за парите. Той идва с 6,6-инчов HD 1600 x 720p IPS дисплей и процесор MediaTek Helio A25. Телефонът също има 64GB вградена памет и 5000mAh батерия. Тези устройства могат лесно да изпълняват тежки мобилни игри. Те са идеални за пазарни потребители със среден доход в Африка, Близкия изток и Южна Азия.

Достъпни телефони от MLGroup

Ако и вие търсите отлично съотношение на цена-качество, обърнете се към MLGroup – един от най-високо оценените магазини в гр. София, който разполага и с онлайн магазин. Там ще откриете огромно разнообразие от марки и модели, както и страхотни цени!