Пътуване с бебе: Основните продукти, които ще ви бъдат необходими

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

0

Като родител да покажете света на детето си е една от най-важните цели. Но когато става въпрос за пътуване с малко дете, има много важни стъпки, които трябва да обмислите предварително. Важно е да се уверите, че всички са щастливи и подготвени за всичко - от избора на подходящ багаж, до избора на идеалното място за настаняване и планирането на перфектната почивка. За да ви помогнем да се подготвите за пътуването, тази статия ще ви предостави най-важните неща, които трябва да опаковате в куфара на вашето малко дете. По този начин можете да сте сигурни, че малчуганът ви е въоръжен с всичко необходимо за безопасно и приятно пътуване.

Столче за кола

На първо място ще поговорим за столчето за кола, без което няма как да предприемете пътуване. Без безопасно и сигурно столче за кола никое пътуване не е пълноценно. Така можете да осигурите безопасността и комфорта на детето си по време на път. Затова не забравяйте да инвестирате в качествено столче, преди да тръгнете на път.

Дрешки

Когато става въпрос за опаковане на багажа за бебето, наслояването е от ключово значение. Не забравяйте да вземете със себе си много дрехи, като суитшърти, ромпъри и тениски. За изключително горещите дни не забравяйте да опаковате няколко шапки и слънчеви очила, за да предпазите деликатната кожа на вашето бебе. Не забравяйте да вземете със себе си и лигавници. 

Дори и да сте сигурни в прогнозата за времето, може да се окаже, че се нуждаете от допълнителни слоеве, за да покриете детето през слънчевите дни или за по-хладните вечери и неочаквания вятър. В крайна сметка, винаги е добре да вземете със себе си резервен комплект дрехи за всеки случай.

Тоалетни принадлежности

Струва си да инвестирате във висококачествени тоалетни принадлежности за бебето, тъй като кожата му е значително по-чувствителна. Сега не е моментът да откриете нежелани реакции към определени продукти. Въпреки че може да се изкушите да купите надуваема бебешка вана и гумени играчки, не е задължително да се нуждаете от тях - макар че едно гумено пате никога не е навредило на никого, нали?

Задължително добавете в козметичния несесер на вашето дете измиващ продукт – за да спестите място може да заложите на измиваща емулсия 2в1, омекотяващи бебешки кремове, бебешко олио и слънцезащитен продукт, пелени. Съветваме ви да използвате слънцезащитен продукт, предназначен специално за бебета, за да бъдете спокойни, че кожата на вашето мъниче ще бъде защитена и здрава.

Аксесоари за добър сън

Независимо от това къде се намирате e изключително важно да се погрижите за качествения сън на вашето дете. Ако пътувате с бебе, може да се наложи да вземете със себе си детско креватче за пътуване. Проверете дали в мястото за настаняване ще ви предоставят такова - ще имате повече от достатъчно за носене.

Уверете се, че има подходящия размер легло за вашето бебе, и че комплектът ви за сън включва чаршафи, спални чували, завивки и бебефон (освен ако не споделяте една стая), а също и успокояваща играчка с бял шум.

Лекарства

Би било чудесно никой да не се разболява по време на ваканцията, но винаги е добре да имате най-важните и основни лекарства в случай на необходимост. Наличието на добре заредена аптечка е от съществено значение, в случай че някой се разболее или нарани. Не забравяйте да включите неща като бинтове, антисептичен крем, пинсети, лепенки, противоалергично и основни лекарства, които обикновено използвате.

Разгледайте още продукти и сме убедени, че ще се досетите какво още да добавите в багажа си. Съветваме ви да приготвите и чанта, която да бъде с вас в колата, като в нея да добавите неща от първа необходимост – мокри кърпи, пелени, храна, допълнителен комплект дрехи