Диодна лазерна епилация - ефикасна ли е, колко струва и колко сесии са необходими?

Популярни

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

В динамичния ритъм на съвременния живот, стресът се явява като непрекъснат спътник, влияещ...

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

диодна лазерна епилация
5

Всичко, което трябва да знаете за диодната лазерна епилация: какво представлява? Боли ли? Колко струва? И къде е най-доброто място, предлагащо услугата?

Струва ли ви се прекалено хубаво, за да е истина ако ви кажем, че няма да се налага повече никога в живота си да бръснете крака си? Е, имаме добри новини – вярно е с помощта на Prime Lase HR – диоден лазер от ново поколение, който отстранява космите, гарантирайки по-добри и дълготрайни резултати спрямо своите конкуренти. Той е 10 пъти по-мощен от другите лазерни апарати и са му необходими само половината сесии спрямо нормалните IPL машини.

Заедно със специалистите от център за диодно лазерна епилация с Prime Lase HR – Wave Skin&Body care center ще ви запознаем по-подробно с процедурата и апарата, тъй като лазерното обезкосмяване става все по-популярно, но и по-достъпно.

Как работи Prime Lase HR?

Този иновативен апарат разрушава космените фоликули, вместо само да ги уврежда, което автоматично означава, че и резултатите ще са постоянни.

Апаратът е изключително бърз и дава невероятни резултати – само след първата сесия ще забележите, че космите растат по-бавно и спорадично. В зависимост от кожата и косъма ще са необходими от 6-9 сесии, за да се унищожат завинаги всички космени фоликули.

Болезнена ли е диодната лазерна епилация?

Цялата процедура е абсолютно безболезнена, което се дължи на гела и crystal freeze технологията, които охлаждат кожата и елиминират чувството на дискомфорт. С тази процедура няма болка, няма зачервяване, няма пъпки и враснали косми.

Резултатът постоянен ли е?

Изборът на диодна лазерна епилация с Prime Lase HR е чудесен начин да си гарантирате постоянни резултати, заради факта, че той разрушава изцяло космения фоликул, което означава, че косъма няма повече да порасне.

Подходящ ли е за всички типове кожа?

Най-хубавото на този апарат е, че може да се използва при всички фототипове кожа, като постига отлични резултати и при хора с черна кожа. Няма ограничения спрямо това какъв цвят е косъма подходящ и е за хора с много светли, руси косми, а също така процедурите могат да се провеждат по всяко време на годината дори и през лятото.

Колко дълго трае една сесия?

Трудно е да се каже с точност, тъй като зависи от зоната, която ще се третира, но едно е безспорен факт – той е много по-бърз от своите конкуренти.

Скъпа ли е диодната лазерната епилация Prime Lase HR?

Предвид факта, че ефекта е постоянен, лазерното премахване на космите всъщност се оказва по-евтино от кола маската в дългосрочен план. Въпреки че, разбира се, разхода за услуга ще бъде в по-краткосрочен период, а не разпръснат за дълъг период от време, като редовната кола маска.