Диодна лазерна епилация - ефикасна ли е, колко струва и колко сесии са необходими?

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

диодна лазерна епилация
5

Всичко, което трябва да знаете за диодната лазерна епилация: какво представлява? Боли ли? Колко струва? И къде е най-доброто място, предлагащо услугата?

Струва ли ви се прекалено хубаво, за да е истина ако ви кажем, че няма да се налага повече никога в живота си да бръснете крака си? Е, имаме добри новини – вярно е с помощта на Prime Lase HR – диоден лазер от ново поколение, който отстранява космите, гарантирайки по-добри и дълготрайни резултати спрямо своите конкуренти. Той е 10 пъти по-мощен от другите лазерни апарати и са му необходими само половината сесии спрямо нормалните IPL машини.

Заедно със специалистите от център за диодно лазерна епилация с Prime Lase HR – Wave Skin&Body care center ще ви запознаем по-подробно с процедурата и апарата, тъй като лазерното обезкосмяване става все по-популярно, но и по-достъпно.

Как работи Prime Lase HR?

Този иновативен апарат разрушава космените фоликули, вместо само да ги уврежда, което автоматично означава, че и резултатите ще са постоянни.

Апаратът е изключително бърз и дава невероятни резултати – само след първата сесия ще забележите, че космите растат по-бавно и спорадично. В зависимост от кожата и косъма ще са необходими от 6-9 сесии, за да се унищожат завинаги всички космени фоликули.

Болезнена ли е диодната лазерна епилация?

Цялата процедура е абсолютно безболезнена, което се дължи на гела и crystal freeze технологията, които охлаждат кожата и елиминират чувството на дискомфорт. С тази процедура няма болка, няма зачервяване, няма пъпки и враснали косми.

Резултатът постоянен ли е?

Изборът на диодна лазерна епилация с Prime Lase HR е чудесен начин да си гарантирате постоянни резултати, заради факта, че той разрушава изцяло космения фоликул, което означава, че косъма няма повече да порасне.

Подходящ ли е за всички типове кожа?

Най-хубавото на този апарат е, че може да се използва при всички фототипове кожа, като постига отлични резултати и при хора с черна кожа. Няма ограничения спрямо това какъв цвят е косъма подходящ и е за хора с много светли, руси косми, а също така процедурите могат да се провеждат по всяко време на годината дори и през лятото.

Колко дълго трае една сесия?

Трудно е да се каже с точност, тъй като зависи от зоната, която ще се третира, но едно е безспорен факт – той е много по-бърз от своите конкуренти.

Скъпа ли е диодната лазерната епилация Prime Lase HR?

Предвид факта, че ефекта е постоянен, лазерното премахване на космите всъщност се оказва по-евтино от кола маската в дългосрочен план. Въпреки че, разбира се, разхода за услуга ще бъде в по-краткосрочен период, а не разпръснат за дълъг период от време, като редовната кола маска.