Бебешката количка, която има всичко

Популярни

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

В динамичния ритъм на съвременния живот, стресът се явява като непрекъснат спътник, влияещ...

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

Бебешката количка, която има всичко
5

Бебешката количка е едно от основните неща в списъка за покупки на родителите след раждането на детето. Разходките на открито укрепват здравето на малчуганите, а са и приятен момент за отдих на майките. Количката трябва да осигурява в максимална степен комфорта на децата. Затова, колкото повече екстри притежава, толкова по-добре ще се чувства малкият пътник в нея и по-малко грижи ще има родителят, който я тика. В онлайн магазина Кидсо определено може да откриете комфортната бебешка количка, която има всичко.

   
Удобни и красиви колички с много екстри

Сред огромното разнообразие на артикули за деца в каталога на Кидсо има колички с различни модели, дизайни и екстри. Според сезона, могат да са всесезонни, летни или подходящи за 3 сезона – пролет, лято и есен.  

Има бебешки колички с четири колела, а за малко по-големите деца се предлагат триколки. За удобство на родителите се продават олекотени колички, а магазинът дава възможност за избор и на колички за близнаци. Бебешките колички могат да имат и кош за новородено. Практичен вариант са комбинираните модели, които могат да са 3 в 1 или 2 в 1.  

А как да се ориентирате сред многото видове колички и да изберете най-добрата за вашето дете? 
Всички артикули в онлайн магазина са придружени с подробно описание. От него става ясно за каква възраст е предназначена, например има обозначеие 0+ или 6+.  Указано е също до колко килограма на детето е подходящ моделът, колко тежи самата количка, какви са размерите й и от какви материали е направена. 

Детските колички в Кидсо са със здрави конструкции и са изработени от устойчиви и 100% безопасни материали, подходящи за деца. Шаситата са олекотени и са изработени от висококачествен алуминий, за да бъдат лесни за пренасяне.

Към всеки модел са описани и всички екстри и допълнителни характеристики. Част от екстрите могат да бъдат от полза при растежа на детето и да се ползват на по-късни етапи. 

Безопасността на бебето е от първостепенно значение и количките са оборудвани с предпазни бордове. Имат джоб на сенника с цип, отварящи се страни с мрежичка за проветрение. 

Количките са с механизми за смъкване в хоризонтално положение и с опции за регулиране на опората на гърба и краката на детето, за да се чувства приятно и удобно по време на продължителна разходка. Те са оборудвани със спирачки и обезопасителни ленти за ръцете. Крачетата им са снабдени с лесно движещи се колелца за преходи през различни терени и с амортисьори, които осигуряват маневреност. Предните колела имат пружинно окачване и възможност за блокиране, за да се предотврати свободното движение на количката.

В описанието на изделията има и указание дали количките се сгъват и по какъв начин – например това може да става само с един бутон.  Количките стават компактни след сгъването им, за да могат лесно да се носят и съхраняват.

За да се чувстват добре малчуганите, са предвидени сенници с мрежести визьори. Някои имат покривало за крачета, дъждобрани или чадърчета. 

Определени модели се предлагат с кош за новородено и подходящ за матрак за него, имат също летен кош с подложка, стол за кола с мека възглавничка и просторен кош за багаж. Като бонус може да има дори кокетна раничка за майката. 
Кошчетата могат да се свалят и обръщат, а сред практичните екстри е стойка за чаша. Ергономични дръжки създават удобство за родителя, който понякога с часове вози детето.  Подплатите на количките, а при някои модели и колелцата, могат да се свалят и почистват. 

Цветовете са най-разнообразни – сини, червени, розови, зелени, сиви, бежови, двуцветни, с флорални мотиви и т. н. Разцветката може да се избере според пола на детето, но има и унисекс нюанси. 

Колички от реномирани марки

Бебешките колички, предлагани в онлайн магазина Кидсо, са от водещи световни марки, които са известни с производството на висококачествени продукти за бебета. В каталога има артикули от марките Zizito, BebeDue, Chicco, Lorelli, Chipolino, Moni, Kikkaboo и др. 

При проектирането и производството на количките са съблюдавани всички международни SGS стандарти за качество. Изделията са придружени от сертификати за безопасност и гаранционна карта.