Бебешката количка, която има всичко

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Бебешката количка, която има всичко
5

Бебешката количка е едно от основните неща в списъка за покупки на родителите след раждането на детето. Разходките на открито укрепват здравето на малчуганите, а са и приятен момент за отдих на майките. Количката трябва да осигурява в максимална степен комфорта на децата. Затова, колкото повече екстри притежава, толкова по-добре ще се чувства малкият пътник в нея и по-малко грижи ще има родителят, който я тика. В онлайн магазина Кидсо определено може да откриете комфортната бебешка количка, която има всичко.

   
Удобни и красиви колички с много екстри

Сред огромното разнообразие на артикули за деца в каталога на Кидсо има колички с различни модели, дизайни и екстри. Според сезона, могат да са всесезонни, летни или подходящи за 3 сезона – пролет, лято и есен.  

Има бебешки колички с четири колела, а за малко по-големите деца се предлагат триколки. За удобство на родителите се продават олекотени колички, а магазинът дава възможност за избор и на колички за близнаци. Бебешките колички могат да имат и кош за новородено. Практичен вариант са комбинираните модели, които могат да са 3 в 1 или 2 в 1.  

А как да се ориентирате сред многото видове колички и да изберете най-добрата за вашето дете? 
Всички артикули в онлайн магазина са придружени с подробно описание. От него става ясно за каква възраст е предназначена, например има обозначеие 0+ или 6+.  Указано е също до колко килограма на детето е подходящ моделът, колко тежи самата количка, какви са размерите й и от какви материали е направена. 

Детските колички в Кидсо са със здрави конструкции и са изработени от устойчиви и 100% безопасни материали, подходящи за деца. Шаситата са олекотени и са изработени от висококачествен алуминий, за да бъдат лесни за пренасяне.

Към всеки модел са описани и всички екстри и допълнителни характеристики. Част от екстрите могат да бъдат от полза при растежа на детето и да се ползват на по-късни етапи. 

Безопасността на бебето е от първостепенно значение и количките са оборудвани с предпазни бордове. Имат джоб на сенника с цип, отварящи се страни с мрежичка за проветрение. 

Количките са с механизми за смъкване в хоризонтално положение и с опции за регулиране на опората на гърба и краката на детето, за да се чувства приятно и удобно по време на продължителна разходка. Те са оборудвани със спирачки и обезопасителни ленти за ръцете. Крачетата им са снабдени с лесно движещи се колелца за преходи през различни терени и с амортисьори, които осигуряват маневреност. Предните колела имат пружинно окачване и възможност за блокиране, за да се предотврати свободното движение на количката.

В описанието на изделията има и указание дали количките се сгъват и по какъв начин – например това може да става само с един бутон.  Количките стават компактни след сгъването им, за да могат лесно да се носят и съхраняват.

За да се чувстват добре малчуганите, са предвидени сенници с мрежести визьори. Някои имат покривало за крачета, дъждобрани или чадърчета. 

Определени модели се предлагат с кош за новородено и подходящ за матрак за него, имат също летен кош с подложка, стол за кола с мека възглавничка и просторен кош за багаж. Като бонус може да има дори кокетна раничка за майката. 
Кошчетата могат да се свалят и обръщат, а сред практичните екстри е стойка за чаша. Ергономични дръжки създават удобство за родителя, който понякога с часове вози детето.  Подплатите на количките, а при някои модели и колелцата, могат да се свалят и почистват. 

Цветовете са най-разнообразни – сини, червени, розови, зелени, сиви, бежови, двуцветни, с флорални мотиви и т. н. Разцветката може да се избере според пола на детето, но има и унисекс нюанси. 

Колички от реномирани марки

Бебешките колички, предлагани в онлайн магазина Кидсо, са от водещи световни марки, които са известни с производството на висококачествени продукти за бебета. В каталога има артикули от марките Zizito, BebeDue, Chicco, Lorelli, Chipolino, Moni, Kikkaboo и др. 

При проектирането и производството на количките са съблюдавани всички международни SGS стандарти за качество. Изделията са придружени от сертификати за безопасност и гаранционна карта.