Тенденциите в детската мода през лято 2019

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Детска мода
5

Лятото вече е тук. И както при смяната на всеки сезон, сега отново е време да обновим гардероба на децата с нови дрехи. Разбира се, не само модата за възрастни, но и модата за деца следва актуални тенденции. В днешната статия ще ви разкажем повече за това какви ще бъдат най-популярните тенденции това лято относно детските дрехи, както за момичетата, така и за момчетата. Ще ви издадем само, че през лято 2019 на мода ще бъдат много разнообразни стилове, материи и цветове. Ако искате да научите точно кои, прочетете следващите редове.

Гмурнете се в морските дълбини

Горещите ленти дни непременно събуждат желанието да сме на морето. Първата тенденция, която ще ви представи е вдъхновена именно от него. Това лято  в детските дрехи засилено ще присъстват   принтовете с всякакви морски обитатели. За момичетата това са корали, медузи, русалки, делфини. При момченцата може откриете още акули, костенурки, рибки и т.н. в допълнение към морската тема, продължават да бъдат актуални лодките, корабчетата, сърфовете и разбира се - моряшкото райе.

На разходка в тропическия рай

Лятното настроение не се изчерпва само с морето. Вероятно вече сте забелязали, но още един принт намира заслужено място в много колекции детски дрехи. Това е тропическият принт - всякакви палми, острови, палмови листа,  тропически плодове и екзотични животни. Децата ви ще се почувстват като малки изследователи на джунглата, носейки тези дрехи. Чудесно допълнение към  тропическите мотиви са и искрящите неонови цветове, които придават на визита още по-летен и закачлив вид. Ако в гардероба на вашето дете липсват палмите, туканите или розовите фламинги , сега е най-подходящото време да попълните този пропуск.

Сафари за деца приключенски

Семейна лятна почивка

След като вече споменахме морето и тропическите джунгли, не може да пренебрегнем и сафари тенденцията, която също присъства активно в детските колекции този сезон. На мода отново идва войнишкият камуфлаж. Ще го откриете върху панталони, гащеризони, шапки и т.н. Що се отнася до връхните дрехи, бомбър якетата и парките продължават да бъдат актуални и през лятото. В допълнение към сафари стила, завръща се и леопардовият принт - както при децата, така и при възрастните. И да не забравяме  за аксесоарите - сламените шапки са задължителни не само по време на лятната почивка, но и през целия сезон.

Колежански стил за момчета

В детските колекции  на един от най-известните модни къщи като Gucci, Ralph Lauren и Bonpoint  ще откриете много препратки към колежанския стил. Това лято особено актуални детски дрехи за  момчета ще бъдат спортните бейзболни якета и шапки, елегантни плетени жилетки, тениски и суичери с логото на известни университети. Представете си само колко сладки ще изглеждат вашите малки момчета, облечени като пораснали господа!

Креативни графити

Ще един тренд, който превзема света на детската мода през лято 2019 са графитите. Големите букви, лога на известни марки, допълнени от цветни пръски боя, различни петна и шарки ще откриете върху тениски, рокли, якета и аксесоари - като шапки, чанти и раници. Децата винаги са креативни и търсят начин да изразят себе си. Изкуството и модата, особено съчетани заедно, са повече от добър начин да покажат своя стил и индивидуалност.

Цветовете на лятото

Що се отнася до актуалните летни цветове, разнообразието е голямо. Като водещ цвят както при момичетата, така и при момчетата се налага жълтото във всичките му разновидности - от ярко лимонено до по-приглушените му тонове. Жълтото е страхотен цвят, който придава жизнерадост и оптимизъм към тоалета на вашето дете.

Синьото също ще бъде хит този сезон. Независимо дали светло или по-тъмно. Що се отнася до дънките, всички нюанси на деним ще бъдат актуални. Особено, ако са допълнени от шарки, протрити петна, цветни пръски боя и всякакви други акценти, които да им придадат по-разчупен и непринуден вид.

За дрехите на подрастващите и тийнейджърите,  изключително модерни това лято ще бъдат земните тонове. Това включва бежово, оранжево, кафяво, зелено във всичките им разновидности, в които могат се срещат в природата.

Това бяха всички актуални тенденции за лято 2019 г. Ако все още те не присъстват в гардероба на вашето дете, попълнено този пропуск. В онлайн магазина на Crazy-Kids.Bg ще откриете актуални детски дрехи за момче и за момиче на едни от водещите световни марки. Повече за предлаганите модели може да откриете в техния сайт: https://crazy-kids.bg/drehi/momche.