Какви функции притежава йонният детоксикатор

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

йонният детоксикатор
5

Все повече хора вече знаят за чудесния уред, който има способност да пречиства тялото от натрупани токсини, тежки метали и отпадни метаболитни продукти и броят на хората, които имат поне една процедура по йонна детоксикация расте. Това, което не всички знаят, обаче е, че йонният детоксикатор има и други функции, които са не по-малко полезни за нашето здраве.

Освен  детоксикация на организма, някои модели йонни детоксикатори предлагат и електроимпулсна ‘’Аши’’ терапия, която е едно чудесно съчетание между древнокитайската медицинска практика - акупресура и електромагнитните импулси, които въздействат на точките от тялото, отговарящи за конкретен орган или цяла система в организма. За да въздействате на вътрешните органи е необходимо да знаете къде са разположени точките върху, които да поставите диодите, излъчващи електромагнитни импулси, като за целта потърсите информация, която да Ви помогне в тази насока.

Освен това електроимпулсите могат да бъдат насочвани към проблемни области от тялото с поставяне на диодите на място, на което има болка, схващане или травма и резултатът от тяхното полезно действие няма да закъснее.

Това, което е важно да знаете е, че не бива да извършвате едновременно електроимпулсна терапия и детоксикация на тялото, както и, че тази терапия не може да се прилага от хора с метални импланти в тялото, байпас на сърцето или други електронни устройства с диагностична или терапевтична цел.

Друга опция на йонния детоксикатор е инфрачервеният колан за подгравяне, който със своите полезни свойства подпомага всяка процедура по детоксикация на организма, но също така може да се ползва и самостоятелно, като средство за облекчаване на болки в гърба и кръста, начин за намаляване на затлъстяването в областта на талията и ханша, както и за подобряване състоянието при хроничен гастрит, нефрит или менструални спазми.

Всички тези функции на йонния детоксикатор сами по себе си и в съчетание са незаменим помощник в борбата с много съвременни заболявания, а най-голямото им предимство е това, че са безвредни, лесни за употреба, достъпни и най-вече ефективни.