Какво да носите с бомбър?

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Момиче с червен бомбър
5

Тенденцията да се носят якета тип бомбър е много силна този сезон, но мнозина все още си задават въпроса: какво да носят с такова яке, за да не се слеят с тълпата и да изглеждат оригинално. Освен това дамите желаят и да изглеждат женствено с този елемент, заимстван от мъжкия гардероб.

Обикновената свободна кройка в стила на минимализма прави бомбъра много удобен и практичен. Той е идеален избор за дрехи за всеки ден, тъй като може успешно да се комбинира с повечето основни елементи от гардероба ви и почти с всеки вид обувки. Модните дизайнери успяха да компенсират лаконичната кройка с текстурирани тъкани, разнообразие от цветове и изразителни щампи. Следователно създаването на ярки и отличителни тоалети с помощта на такова универсално яке, определено не е проблем.

Основни характеристики на дамските бомбъри

Дамските бомбъри се отличават с такива детайли на кройката като:

  • плътна еластична ивица на ръкавите, яката и долната част на якето;
  • закопчаване с цип или копчета;
  • странични джобове;
  • къса дължина.

Последният параметър обаче напоследък може да варира, тъй като дизайнерите вече създават удължени и дори овърсайз модели.

В допълнение към класическите дизайни от вълна, кожа, велур, найлон или непромокаема материя, бомбъри се шият от сатен или кадифе и да бъдат декорирани с бродерия или дантела

Няма цветови ограничения за този модел якета. Цветовата схема може да бъде сдържана или ярка, монохромна или да комбинира няколко нюанса. Отпечатъците също са разнообразни: цветя, различни лога, спортни теми и други.

Какво да носите с бомбър - модни комбинации

Първоначално бомбърът наподобяваше спортно яке, но дори и в тази форма той изглеждаше перфектно комбиниран не само с дънки и кецове, но и с дамски рокли и поли. Съвременните дизайнери постепенно превръщат бомбъра в най-търсената демисезонна връхна дреха. Напоследък те се опитват да му придадат истински лукс и шик.

Модерните бомбъри е добре да са изработени от скъпи материали и техните комбинации. Предлагаме ви да ги носите с елегантни рокли, женствени панталони и поли с висока талия. В същото време, комбинацията с дънки остава една от най-популярните. Благодарение на усилията на модните дизайнери, бомбърът се превръща от удобно яке в основния стилен акцент на уличния стил.