Стилните дамски зимни якета, които очакваме този сезон

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Момиче в дамско зимно яке
5

Стилни дамски зимни якета възможно ли е?

На пръв поглед стил и зимно яке в едно изречение може да учуди някого. Когато обаче внимателно разгледаме предложенията за предстоящия сезон, със сигурност ще открием до няколко минути най-добрия модел и ще имаме самочувствието на стилни и модерни сред тълпата от безформени и сиви зимни палта. Най-студените месеци може да не предполагат прекарване на времето навън, но това далеч не означава, че нямата право да търсите перфектната комбинация между топлина, дизайнерска визия и мода. Ние пък имаме желание да ви покажем най-стилните модели.

Ако не сте от тези, които чакат първия сняг, за да направят ревизия на своя зимен гардероб, значи вече сте започнали търсенето на новото зимно палто. Парки, капитонирани модели, класически вълнени палта с качулки - разнообразието в различните типове връхни облекла може да е не по-малко, отколкото предложенията за останалите сезони. Как обаче да изберете универсалното решение: топло яке, което пази от студ и вятър, изглежда страхотно и не е на половината от теглото ви?  За да се ориентирате по-добре, можете като начало да разгледате предложенията в сайта. За вас сме селектирали модели на едни от най-известните брандове, така че можете да се подготвите навреме и да не бъдете изненадани. 

Какви са критериите, според които избирате своето зимно палто? Съвсем естествено, най-важно е то да предпазва от студ, вятър и сняг. През сезона, в който температурите е нормално да са под нулата, всяко по-продължително стоене навън е предизвикателство. Независимо дали прекарвате времето си в градска среда или предпочитате разходките сред природата, зимата си е зима и вие се нуждаете от сигурна защита. Кожата и вълната са естествените материи, които изолират студа, но не са препоръчителни при снеговалеж. Ако се насочите към подобни модели, добре е да имате и решения за истинското зимно време. А за него най-подходящи са парките и капитонираните якета. В случай, че все още дамската парка не е част от вашия зимен стил, крайно време е да запълните тази празнина. Защото тук става дума не просто за топло зимно палто, с качулка и промазана материя, тук говорим за един от хитовете на последните няколко сезона. Може и да е създадена като мъжка зимна връхна дреха, носена от моряците,  парката обаче е "надскочила" първоначалното си предназначение и се превръща в предпочитан модел както за мъже, така и в дамския гардероб. Огромна част от водещите модни марки я вкарват в своите зимни прет-а-порте и това автоматично насочва интереса към нея. Парката вече е стилно дамско палто с дължина до коляното, изчистен и функционален дизайн и голяма удобна качулка. Повечето предложения разполагат и с джобове с ципове и двустранен широк преден цип. Обръщаме внимание на тези малки, но важни подробности по няколко причини - първо, те увеличават удобството при ползване от над няколко часа. А и показват намерението на топ брандовете да наложат парката като универсалната дамска дреха за зимните месеци. Всъщност тя е толкова стилна, че спокойно можете да я носите в града, до работа или по време на срещи, при посещение на обществено събитие.

Ако пък не искате да изневерите на дългите до прасците палта, капитонираните модели няма как да не привлекат вниманието ви. Те напомнят старите кожени плата с широко разкроена долна част. Синтетичният им пълнеж е преграда пред студа, а материите, от които са произведени пазят от сняг и киша. Някои от капитонираните модели са  с дължина до кръста, но това не ги прави по-малко стилни - напротив. Вижте ги в сайта на Bolf, изберете най-подходящите за себе си.

Стилни, комфортни и топли - дамските зимни якета ще ви позволят да се радвате без притеснения на един от най- красивите сезони в годината.