Защо всяка дама се нуждае от поне един спортен екип в гардероба си?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

дамски спортен екип
5

Казват, че всяка жена трябва да има поне една малка черна рокля в гардероба си. Съгласни сме с това, но имаме и допълнение. Смятаме, че всяка жена трябва да разполага и с поне един спортен екип. Без значение какъв е нейният лайфстайл, рано или късно анцугът ще ѝ потрябва. 

Разгледайте колекцията дамски спортни долнища в любимия ви магазин и подберете перфектното горнище за него. А ако все още смятате, че нямате нужда от такъв тип дрехи, останете. Ще ви дадем няколко наистина основателни причини да попълните липсата в гардероба си в момента, а именно като се сдобиете с поне един спортен екип. Ето защо той ви е нужен. 

За местата, на които се ходи само с анцуг

Глупаво и неуместно е да ги посещаваме с елегантни дрехи, а понякога дори и с чифт дънки и тениска. Ако се чудите кои са тези места, ето няколко предложения – паркът, когато сте с децата и играете и тичате заедно, сред дивата природа, а дори и на вилата или селската къща, която обичате да посещавате през уикенда. Рано или късно изисканите и прекалено претенциозни дрехи ще започнат да ви изглеждат неподходящо на тези локации. 

Не е ли време да потренирате?

Не е нужно дори да се поглеждате в огледалото или да се качвате на кантара. Спортът съвсем не е само начин да си вдигнете самочувствието и да свалите някое излишно килце. Той е здраве и тонус. Колкото по-навреме го осъзнаем, толкова по-добре за нашето физическо, но и психическо и интелектуално състояние.

Знаете ли, например, че движението увеличава продължителността на живот и ни предпазва от редица хронични състояния? А чували ли сте, че комбинацията от стрес и заседнал начин на живот водят до редица здравословни проблемни, включително и в чисто психически план като паник атаки, депресия и тревожност? Е, определено е време да си купите спортен екип и да започнете да отделяте време и за физическа активност. 

Анцузите всъщност са модерни 

Отдавна отмина времето, в което се твърдеше, че спортният екип не е представителна дреха. Разбира се, подобна асоциация можем да направим и днес, ако го обуем в офиса или на официален повод. Но в ежедневието анцугът отдавна се превърна в неразделна част от нашата визия и гардероб.

Някъде между началото на пандемията и момента, в който започнахме да се прехласваме по стрийт модата, спортният екип набра сериозна популярност. Тя достигна толкова неистови размери, че дори самите звезди започнаха да проповядват идеята за по-комфортно и неангажиращо облекло за ежедневието. 

Спортният екип вече се съчетава и с други дрехи

През последните пет години от модната къща Gucci направиха истински фурор, като смело решиха да комбинират горнища на анцузи с най-прекрасните си създавани рокли. Примерът им бе последван и от много други големи и по-малко известни модни къщи, но ефектът си остана същият.

Нещо повече – видяхме и други все така нестандартни комбинации. Така например, днес в уличната мода свободно се разкарват модели с елегантни топове и долнища от анцузи или поне панталони, които приличат на такива. Ако това предложение за съчетание на различни стилове ви допада, то тогава е време да се сдобиете с поне един спортен екип в гардероба си. 

Спортното облекло е съществена част от нашето ежедневие. То задължително трябва да присъства в гардероба ни без значение колко активни сме в залата и колко често прекарваме време сред природата. Макар и рядко, рано или късно се появяват моменти, в които имаме нужда от такъв тип облекло.