Защо всяка дама се нуждае от поне един спортен екип в гардероба си?

Популярни

Жена гледа ПВЦ дограма

Как да поръчате PVC дограма?

Изборът на правилния тип пвц...

Климатик Carrier Platinum Plus

Инверторни климатици

При ремонт на инверторен климатик потърсете сертифициран специалист.

Жена в сватбена рокля на брега на морето

Възможно ли е да изберете сватбената рокля на мечтите си

Независимо дали мечтаете за сватбената си рокля от петгодишна възраст и знаете точните...

Стар въздушен компрес

Части на въздушния компресор

Сред всички...

дамски спортен екип
5

Казват, че всяка жена трябва да има поне една малка черна рокля в гардероба си. Съгласни сме с това, но имаме и допълнение. Смятаме, че всяка жена трябва да разполага и с поне един спортен екип. Без значение какъв е нейният лайфстайл, рано или късно анцугът ще ѝ потрябва. 

Разгледайте колекцията дамски спортни долнища в любимия ви магазин и подберете перфектното горнище за него. А ако все още смятате, че нямате нужда от такъв тип дрехи, останете. Ще ви дадем няколко наистина основателни причини да попълните липсата в гардероба си в момента, а именно като се сдобиете с поне един спортен екип. Ето защо той ви е нужен. 

За местата, на които се ходи само с анцуг

Глупаво и неуместно е да ги посещаваме с елегантни дрехи, а понякога дори и с чифт дънки и тениска. Ако се чудите кои са тези места, ето няколко предложения – паркът, когато сте с децата и играете и тичате заедно, сред дивата природа, а дори и на вилата или селската къща, която обичате да посещавате през уикенда. Рано или късно изисканите и прекалено претенциозни дрехи ще започнат да ви изглеждат неподходящо на тези локации. 

Не е ли време да потренирате?

Не е нужно дори да се поглеждате в огледалото или да се качвате на кантара. Спортът съвсем не е само начин да си вдигнете самочувствието и да свалите някое излишно килце. Той е здраве и тонус. Колкото по-навреме го осъзнаем, толкова по-добре за нашето физическо, но и психическо и интелектуално състояние.

Знаете ли, например, че движението увеличава продължителността на живот и ни предпазва от редица хронични състояния? А чували ли сте, че комбинацията от стрес и заседнал начин на живот водят до редица здравословни проблемни, включително и в чисто психически план като паник атаки, депресия и тревожност? Е, определено е време да си купите спортен екип и да започнете да отделяте време и за физическа активност. 

Анцузите всъщност са модерни 

Отдавна отмина времето, в което се твърдеше, че спортният екип не е представителна дреха. Разбира се, подобна асоциация можем да направим и днес, ако го обуем в офиса или на официален повод. Но в ежедневието анцугът отдавна се превърна в неразделна част от нашата визия и гардероб.

Някъде между началото на пандемията и момента, в който започнахме да се прехласваме по стрийт модата, спортният екип набра сериозна популярност. Тя достигна толкова неистови размери, че дори самите звезди започнаха да проповядват идеята за по-комфортно и неангажиращо облекло за ежедневието. 

Спортният екип вече се съчетава и с други дрехи

През последните пет години от модната къща Gucci направиха истински фурор, като смело решиха да комбинират горнища на анцузи с най-прекрасните си създавани рокли. Примерът им бе последван и от много други големи и по-малко известни модни къщи, но ефектът си остана същият.

Нещо повече – видяхме и други все така нестандартни комбинации. Така например, днес в уличната мода свободно се разкарват модели с елегантни топове и долнища от анцузи или поне панталони, които приличат на такива. Ако това предложение за съчетание на различни стилове ви допада, то тогава е време да се сдобиете с поне един спортен екип в гардероба си. 

Спортното облекло е съществена част от нашето ежедневие. То задължително трябва да присъства в гардероба ни без значение колко активни сме в залата и колко често прекарваме време сред природата. Макар и рядко, рано или късно се появяват моменти, в които имаме нужда от такъв тип облекло.