Летен стил : Сандали с токчета

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

0

Закупуването на добър чифт дамски сандали, които да ви съпътстват през летните месеци, е нещо, което повечето от нас правят всяка година, но това не означава, че процесът е напълно безболезнен.

Решението кой цвят да си купите, на кой стил да заложите и кой модел ще ви е най-удобен може да бъде наистина стресиращо и често може да ви разочарова, ако не намерите нещо, което да усещате или да изглежда правилно.

Някои дами могат да бъдат предпазливи по отношение на сандалите с ток, независимо дали защото не са сигурни каква височина е най-подходяща за тях, или защото не смятат, че ще им е удобно да ходят с тях. Искаме да разгледаме какви сандали могат да попаднат във вашия списък с хитове тази година. Ще обсъдим и кога е най-добре да ги носите и с какво, както и за какво да внимавате, когато става въпрос за комфорт.

Кога да носите сандали с токчета

Един от най-често срещаните проблеми, с които може да се сблъскате, когато става въпрос за сандали с токчета, е да решите кога е подходящо да ги носите.

Има толкова много поводи, които могат да изискват хубав чифт сандали с ток, независимо дали сте тръгнали на лятна почивка или предстои семейна сватба и искате да носите нещо малко по-ефектно, но удобно.

Има няколко неща, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение:

Колко дълго планирате да ги носите? Колко време ще сте на крака? Ако има вероятност да се сблъскате с дълги периоди на стоене или ходене, те може да не са най-добрият вариант. Или пък по-нисък модел с по-дебел ток и по-здрава пета може да е по-удобен избор.

Подходящ стил - Отново всичко се свежда до фактора комфорт, някои стилове може да не са подходящи за случая или за краката ви. Ако търсите бляскав чифт сандали с ток, които да носите на бала, вероятно същите сандали няма да са подходящи за носене на плажно парти или музикален фестивал. Въпреки че има много модели, които не са строго официални и можете да заложите на тях за повече поводи.

Мислете за краката си - Здравето на краката ви винаги трябва да е на първо място. Лесно е да бъдете заслепени от зашеметяващ чифт сандали, които ще подхождат идеално на тоалета ви, но това, което наистина има значение, е да се уверите, че краката ви са здрави и нямат проблеми.

Ако планирате да носите сандали с ток за работа, винаги се уверявайте, че работодателят ви няма нищо против това. Последното нещо, което искате да имате докато носите сандали с ток, е нараняване на краката!

ТОП СЪВЕТ: Когато си купувате сандали на ток, уверете се, че сте го направили възможно най-късно през деня, защото през ежедневието краката може да се подуят и така ще сте сигурни, че обувките ще ви паснат добре.

Удобни ли са сандалите с токчета?

Със сигурност могат да бъдат! Подобно на решението кога да ги носите, разумният избор на стил и кройка може да бъде разликата между удобен и неудобен чифт сандали с ток.

 

Съобразяването с ширината на стъпалата ви ще означава, че стелката на сандала ще се адаптира правилно към крака ви, с опора на всички правилни места.

Изборът на обувки с подходяща широчина ще означава също, че каишките на сандалите няма да са прекалено стегнати или прекалено хлабави.

Твърде стегнатите каишки могат да се протрият и да причинят мехури и рани, а ходенето с лепенки и рани по краката не е добър външен вид за никого, още повече, че е неудобно!

ТОП СЪВЕТ: Ако се нуждаете от допълнителна защита или опора, гел стелките са чудесни за това.