Летен стил : Сандали с токчета

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

0

Закупуването на добър чифт дамски сандали, които да ви съпътстват през летните месеци, е нещо, което повечето от нас правят всяка година, но това не означава, че процесът е напълно безболезнен.

Решението кой цвят да си купите, на кой стил да заложите и кой модел ще ви е най-удобен може да бъде наистина стресиращо и често може да ви разочарова, ако не намерите нещо, което да усещате или да изглежда правилно.

Някои дами могат да бъдат предпазливи по отношение на сандалите с ток, независимо дали защото не са сигурни каква височина е най-подходяща за тях, или защото не смятат, че ще им е удобно да ходят с тях. Искаме да разгледаме какви сандали могат да попаднат във вашия списък с хитове тази година. Ще обсъдим и кога е най-добре да ги носите и с какво, както и за какво да внимавате, когато става въпрос за комфорт.

Кога да носите сандали с токчета

Един от най-често срещаните проблеми, с които може да се сблъскате, когато става въпрос за сандали с токчета, е да решите кога е подходящо да ги носите.

Има толкова много поводи, които могат да изискват хубав чифт сандали с ток, независимо дали сте тръгнали на лятна почивка или предстои семейна сватба и искате да носите нещо малко по-ефектно, но удобно.

Има няколко неща, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение:

Колко дълго планирате да ги носите? Колко време ще сте на крака? Ако има вероятност да се сблъскате с дълги периоди на стоене или ходене, те може да не са най-добрият вариант. Или пък по-нисък модел с по-дебел ток и по-здрава пета може да е по-удобен избор.

Подходящ стил - Отново всичко се свежда до фактора комфорт, някои стилове може да не са подходящи за случая или за краката ви. Ако търсите бляскав чифт сандали с ток, които да носите на бала, вероятно същите сандали няма да са подходящи за носене на плажно парти или музикален фестивал. Въпреки че има много модели, които не са строго официални и можете да заложите на тях за повече поводи.

Мислете за краката си - Здравето на краката ви винаги трябва да е на първо място. Лесно е да бъдете заслепени от зашеметяващ чифт сандали, които ще подхождат идеално на тоалета ви, но това, което наистина има значение, е да се уверите, че краката ви са здрави и нямат проблеми.

Ако планирате да носите сандали с ток за работа, винаги се уверявайте, че работодателят ви няма нищо против това. Последното нещо, което искате да имате докато носите сандали с ток, е нараняване на краката!

ТОП СЪВЕТ: Когато си купувате сандали на ток, уверете се, че сте го направили възможно най-късно през деня, защото през ежедневието краката може да се подуят и така ще сте сигурни, че обувките ще ви паснат добре.

Удобни ли са сандалите с токчета?

Със сигурност могат да бъдат! Подобно на решението кога да ги носите, разумният избор на стил и кройка може да бъде разликата между удобен и неудобен чифт сандали с ток.

 

Съобразяването с ширината на стъпалата ви ще означава, че стелката на сандала ще се адаптира правилно към крака ви, с опора на всички правилни места.

Изборът на обувки с подходяща широчина ще означава също, че каишките на сандалите няма да са прекалено стегнати или прекалено хлабави.

Твърде стегнатите каишки могат да се протрият и да причинят мехури и рани, а ходенето с лепенки и рани по краката не е добър външен вид за никого, още повече, че е неудобно!

ТОП СЪВЕТ: Ако се нуждаете от допълнителна защита или опора, гел стелките са чудесни за това.