Дамски дрехи от Хипермаг - стил и елегантност по всяко време

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Дамски дрехи EBQ от Hipermag
5

Модните тенденции за сезон есен — зима 2012 са изключително разнообразни, екстравагантни и зашеметяващи. И този сезон модните дизайнери са се постарали да сбъднат желанията на много дами по света за разнообразие и по-голям избор на дамски дрехи.

Ако сте от дамите, които с нетърпение очакват най — актуалните модели на дамските дрехи за сезона, можете да разгледате специалните колекции дамска мода, която ви предлагат от онлайн магазин Хипермаг. Модата при дамските дрехи и през сезон есен-зима 2012 е изключително богата на всевъзможни кройки, мотиви и материи. Ако търсите най - актуалното и стилно облекло задължително е да прибавите в гардероба си дълъг пуловер, който този моден сезон е задължителен, за да изглеждате модерни и секси.

Изключително модерни и шик са саката и дългите палта тип шлифер, с които всяка една дама ще допълни елегантната си и стилна визия, която всъщност е заложена във всяка една колекция тази година.

Нещо, което ще впечатли познатите ви и ще затвърди женствената ви и модерна визия е панталонът със странични ленти и висока талия. Той се завърна триумфално в колекциите на модните диктатори и в дамските гардероби след няколко годишно отсъствие. Всеки знае, че страничните ленти са много добър приятел на жената, тъй като смаляват оптически размерите, така не чакайте, а разгледайте предложенията дамски дрехи от онлайн магазин Хипермаг и попълнете гардероба си с тези модни панталони.

Модните диктатори ни показват неща, които вече са ни познати като кожата и милитъри стилът и ги преобръщат. Познатият ни милитъри стил се завръща под формата на по-строги рокли с големи златни копчета, сака с нашивки прави панталони с ръб и висока талия. Всичко изброено до тук може да ви изглежда познато, но всъщност миналогодишните колекции на този стил бяха далеч по — провокативни. Тази моден сезон модните диктатори са заложили на една по-стилна и елегантна визия.

Тази есен и зима кожата властва в почти всички дамски дрехи — от якета, рокли, сака, панталони, до поли и блузи.

Тотален хит при дамските дрехи през сезон есен-зима 2012 е и козината. Якета, палта, елеци, изработени от козина са изключително модерни и актуални, така че не забравяйте да прибавите в гардероба си поне един елек от козина.

Да не забравяме за кадифето, по което са полудели едни от най–големите имена в света на мода като Гучи и Ралф Лоран. Поднесено в елегантни кройки, кадифето ще намери място в гардероба на всяка дама под формата на сака, панталони, поли и рокли. Към всичко казано до тук добавяме и готик стилът поднесен по много елегантен начин. Характерните за него кръстове, черен цвят, кожа са поднесени в комбинация с красиви дълги рокли, дълги кожени ръкавици и колиета с кръстове. До сега отбягваният от доста дами екстравагантен и провокативен стил тази година идва омекотен и изчистен, за да се запознаят повече дами с него.

Що се отнася до цветовете и мотивите на дамските дрехи този моден сезон няма големи изненади, тъй като дизайнерите не се отказват любимите си флорални мотиви, животински принтове и бродерия. Единственото ново попадение тази година е брокатът, който в последно време засипа модния подиум.