Празничен грим Златна богиня

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

грим и сенки
4.3

Празничният грим Златна богиня е своебразната  противоположност на класическият  образ - в този грим се акцентира върху поставянето  на привлекателните и  разкошни златисти тонове,които придават много блясък на всяка визия. На фона на празничните светлини  с такъв грим ще бъдете наистина неотразима!

Използвайте при този вид грим бронзова очна линия и златисти сенки за очи,тези сенки могат да направят очите изключително изразителни и красиви,да не забравя да спомена и аристократичността която внасят златистите сенки във всеки вид грим.Златото и златисти нюанси винаги са на мода и придават едни много блестящ и празничен вид на всяка визия. За устните блестящото  червило в меден оттенък е много добро решение. За завършек е хубаво да подчертаете скулите с лека  бронзираща пудра, а на шията и  раменете ,както и на гърдите нанесете пудра с златист блясък.

Този грим обаче е много официален и празничен ,той трябва да се прави единствено за подобни поводи и официални събития,присъствието на такива нюанси в дневният грим или за излизане с приятелки ще дойде малко прекалено и дори кичозно,затова трябва да се преценява повода и мястото на което отиваме ,за да изберем подходящият тип грим.

Златистият грим може да те превърне в богиня ,ако е направен прецизно и премерено,защото и с най-хубавото нещо когато се прекали ,ефекта е обратен на очакванията ни.А съвети относно този и всякакъв друг вид грим може да се намери в десетки сайтове в интернет,тогава когато не сме сигурни как точно да го направим.