Няколко почивни дни сред спокойствието на Семково

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Вилно селище "Света гора"
4.5

Да прекарате почивните си дни в Семково, означава да се насладите на приятна ваканция в един от най-очарователните планински курорти у нас. Разположени насред величествената Рила планина ще се любувате на великолепни гледки и спиращи дъха пейзажи. Тук ще прекарате почивните си дни необезпокоявани, ще е отдадете на релаксация, а и на най-различни приятни занимания. Приветливото Вилно селище „Света гора“ в Семково пък ще Ви покани в своята приветлива обстановка. Настанени тук ще имате всичко, от което може да се нуждаете – приятна атмосфера, уютна обстановка, разнообразие от удобства. Те ще направят престоя Ви още по-прекрасно преживяване!

 

Приятни занимания, на които да се радвате през ваканцията в Семково

 

Страхотната локация ще е сред първите неща, от които ще останете истински доволни при пристигането си в селището. То се простира на няколко километра от Белица, а големият курорт Банско е само на тридесет километра. Местността Семково обаче далеч не е за подценяване – тук също ще откриете приятни начини за разпускане, интересни места и забележителности, които да посетите, забавления, на които да се отдадете. Ако обичате да прекарвате свободното си време сред природата, харесвате разходките и приключенията, то това място няма да Ви разочарова Тук ще откриете няколко прекрасни езера, които заслужават вниманието Ви - Сухото, Вапските и Скалишките езера са наистина много красиви. През почивните дни ще можете да изкачвате и върхове – Узуница, Черна поляна, Ангелов връх и още много на практика Ви обграждат. Доста са забележителните места в околността, които да разгледате.

 

Вилно селище в Семково, обещаващо комфорт и добро прекарване

 

Посещението на всички тези места безспорно ще бъде интересно и приятно, но в същото време и доста изморително. Необходимо ще Ви бъде приятно местенце, където да нощувате и където да се заредите с енергия за новите приключения, които Ви очакват на следващия ден. Вилно селище „Света гора“ в Семково ще бъде идеалното кътче за това. Просто тук ще откриете комфортно обзавеждане и всички екстри, които може да търсите. Комфортът не е за подценяване – всеки има нужда от местенце, където да отдъхва, кътче, което отговаря на нуждите и желанията му!

 

Ваканцията Ви в Семково ще е великолепна, защото ще бъде изпълнена със спокойствие, с красиви пежзажи, с приятни разходки, с релаксация, със спорт, с почивка. Активният отдих – именно той е пълноценният начин, по който да прекарате почивните дни и китния малък курорт Семково е перфектен за целта!