Какво представлява услугата бързи кредити онлайн

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Ferratum бързи кредити
5

Услугата онлайн кредити набира все по-голяма популярност, защото става все по-достъпна и изгодна. Онлайн кредитите се разглеждат от автоматизирани системи и одобрението или неодобрението се получава в рамките на няколко минути.

Предимството на тази услуга пред обикновените бързи кредити, при които трябва да ходите до банката и да си губите времето е, че при онлайн кредитите няма нужда дори да ставате от стола на компютъра си. Просто посещавате сайта на фирмата, която предлага кредит, избирате вашия продукт, кандидатствате и до няколко минути (обикновено в рамките на 20 минути) ще получите отговор в писмен вид по електронната поща дали сте одобрен. Ако оставите телефона си може служител на фирмата да се свърже с вас и да уточните детайлите по отпускането на кредита.

Много е важно от коя компания взимате вашия бърз кредити и по какъв начин. Не се доверявайте на кредитни компании, които не са регистрирани и нямат удостоверение, което им позволява да издават бързи микро кредити до 399 лв. Тоа е много, много важен елемент. Внимавайте, защото има много мошеници в бързите кредити. Пазете се от мутри с татуировки и с евтини сайтове. Най-важното е да вземете пари и накрая да не платите 100% лихва. Много внимавайте във всеки един момент и четете договора си, дори и малките букви. 

Някои от по-иновативните компании дори предлагат услуга директен превод в сметка, което означава, че парите ще бъдат преведени направо във вашата сметка и можете да ги изтеглите от най-близкия банкомат или да пазарувате с картата.

Онлайн кредитите са услуга без поръчители. Това е така, защото масово отпусканите суми са малко от типа на 100-1000 лв. Това означава, че при такива микро кредити няма нужда от допълнителна гаранция, че вие ще върнете сумата.

Всъщност онлайн кредитите имат няколко изисквания, които трябва да спазите, за да може да ви бъде отпусната сума. Естествено, трябва да сте пълнолетен – няма как, това е задължително. Кредити се отпускат само и единствено на лица, които са навършили 18 години. Много фирми имат изискване кандидатът за кредит да бъде поне на 21 години.

Също така друго важно изискване, което не винаги е задължително, е да имате трудов договор от поне 6 месеца. Това гарантира на фирмата, отпускаща кредита, че вие можете да го погасите. Кредитите, които не могат да се погасят са лоши както за кредитора, така и за кредитополучателя.

Вземете своя бърз кредит сега. За повече информация за онлайн кредити четете другите наши статии. Благодарим за вниманието и за отделеното време. 

Статията е представена от https://www.ferratum.bg/