Най-приветливата механа в Банско!

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

"Бърдарева механа"
4.5

Без значение дали смятате да оставете в Банско за няколко дни, или за няколко часа, задължително трябва да посетите едно страхотно заведение тук. Става въпрос за „Бърдарева механа“ в Банско, където ще опитате едни от най-великолепните ястия. Възможността да се потопите в уютната обстановка на заведението само по себе си е удоволствие, което си заслужава. Но най-важни все пак са вкусните гозби и банските специалитети, приготвяни по стари народни рецепти – ето това е удоволствие, на което всеки гост на прелестното градче трябва да се отдаде!

 

Традиционни ястия, поднесени в автентична битова обстановка

 

„Бърдарева механа“ в Банско е сред най-предпочитаните заведения в града. Една от причините за това, разбира се, е вкусната храна. Но не само тя ще Ви остави пленени. Защото тук дори и само обстановката ще успее да Ви предразположи и да се погрижи за настроението Ви. Битовия стил, в който е решен облика на заведението, е в пълен унисон с музиката, с храната, с танците, които гостите тук играят. Чудните пламъци, блещукащи в голямата камина ща създават уют. А Вие ще прекарате прекрасни мигове с половинката си, както и весели вечери в компанията на всичките си другари. Тук тържествата съвсем не са рядкост – а те винаги са придружени с оркестър, песни, хора и усмивки!

 

Приятни мигове, вкусна храна и настроение!

 

Механата е прочута в цяло Банско. При това не заради отличната си локация, а заради вкусните гозби, заради ароматните вина, заради специалитетите, приготвяни на жар, заради гостоприемството и приятелското отношение от страна на персонала, заради прекрасната атмосфера, която цари тук! Чудесни ще са миговете, прекарани тук, защото ще са изпълнени с добро настроение и аромата на вкусни български ястия!
Ако до сега не сте вярвали, че храната би могла да доставя истинско удоволствие и наслада, то това ще се промени веднага след посещението Ви в „Бърдарева механа“!

 

Обстановката на заведението е толкова уютна, че няма да искате да се откъснете от това място. То ще Ви плени с атмосферата си и с усещането на нещо наистина българско – то се вплита както в обстановката, пресъздаваща тази на едновремешните механи, така и в народната музика, в хората, в традиционните български ястия, приготвяни точно така, както са били приготвяни някога.