Как закупих първата си блиндирана врата в София

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

блиндирана врата в София
4.3

Първото нещо, което направих, за да получа информация за блиндирани врати бе да потърся в интернет търсачките. Това ми спести време да ходя по всевъзможни фирми и магазини и да разпитвам консултантите относно този или онзи материал. Желанието ми беше да сменя старата си входна врата с нова и по-издръжлива, защото живея в напрегнат квартал и исках да се предпазя от обири.

 

Гугъл ми показа различни фирмени сайтове, които продават входни, блиндирани врати. Рових се няколко часа, тъй като повечето електронни страници показваха само снимки и нямаше достатъчно информация. Най-накрая се спрях на този сайт, тъй като съдържаше пълни сведения за различните модели на пазара.

 

Фирмата се казва Борман Комерс и освен, че продава врати ги доставя, демонтира старите и монтира новите. Момчетата дори извършват предварителен оглед на обекта като оразмеряват входа на жилището и преценяват дали се налага допълнително къртене.

 

Попаднах на оригинални турски врати, които варираха между 500 и 700 лева. Харесах една от тях, тъй като обединяваше красива визия и достатъчно здравина. Бях уверен, че тези продукти ми гарантират добра изолация срещу шум, а също и издръжливост на влага, студ и прочие атмосферни капризи.

 

Силно впечатление ми направи серията “Doga”, при която освен страхотния вид на вратите съществува и вградена алармена система. Едно много хитро хрумване на производителите, което привлича клиентския интерес. Все пак главната причина да сменя вратата си е именно сигурността, която този вид продукт ми дава.  

 

Предложени ми бяха десетки модели врати. За всеки продукт получих нужните обяснения, а цветовете направо ме шашнаха. Разнообразието бе голямо и да си призная, нямаше да се справя ако не бяха фирмените консултанти, които ми подсказаха какво би отивало на апартамента ми.

 

В горепосочения сайт може да откриете подробен каталог с блиндирани врати и цените им. В случай, че изберете нещо е достатъчно само да запишете номера на стоката и да направите заявка по телефона. Борман Комерс доставя вратите за по-малко от 5 дни и се грижи за инсталирането им във вашия дом.

 

Днес не съжалявам, че използвах интернет за покупка на блиндирана врата, тъй като спестих някой лев от безсмислени обиколки, а също и нервите си. Опитайте и вие и ще останете доволни.