Какво да подарим на бебе?

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

какво да подарим на бебе
5

Появата на нов член в семейството е прекрасен повод за радост и празник не само за родителите, но и за техните роднини и приятели.

Освен рождения ден на бебето, може да има още много поводи, свързани  с него - имен ден, погача, кръщене, прощъпулник, Коледа и  много други.

Изборът на подарък за бебе може да се окаже нелека задача, особено за хора, които  не са родители и не са чак толкова запознати със бебешките стоки, техните приложения и нуждите на детето. Често се стараем избраният от нас подарък да бъде не само харесан от бебето, но и функционален и полезен за родителите.

Днес ще ви предложим няколко идеи за подарък на бебе, които  да имате предвид следващия път, когато Ви  се наложи да зарадвате дете и родители!

  • Щипка за биберон
    Всеки  един родител се е сблъсквал с предизвикателството да следи кога мъничето  му  ще реши  да изстреля биберона си в неочаквана посока. Понякога той бива намерен, но не може да бъде използван преди да бъде щателно почистен, а понякога изчезва завинаги. За щастие съществуват щипките за биберон, които  елиминират тази опасност. Те идват под всякакви форми и цветове и просто се прикачат за дрешката на бебето.
  • Сет за активна бебешка гимнастика
    Той представлява съоръжение с мека конструкция, на която  се поставя бебето и  висящи  над него играчки. Използва се за стимулиране на активното движение, подобряване на координацията на крайниците и  раздвижване. Изключително полезен подарък за бебетата, на който тепърва им предстои да опознаят собствено си тяло и околния свят.
  • Лампа за сън
    Тези лампи също идват във всякакви размери и форми, като често  са плюшени и могат  да бъдат дори прегръщани. Те издават усокояващи  звуци и могат  да прожектират светлини по стените и тавана на помещението, за да осигурят комфортен сън на детето.
  • Бебешки дневник
    Това е прекрасен подарък, в който да бъдат съхранени първите спомени с новороденото. В тези дневници има места за снимки, може да се пише, а някои  дори  записват звуци и имат специални страници за отпечатъци.
  • Въртележка за кошара
    Въртележките се закачат над кошарата или легълцето и въртят закачените за него играчки като  действат успокояващо на бебето. Някои  от  тях съдържат записи  на приспивни песнички и мелодии.
  • Слинг или  раница за бебе
    Изключително необходимо приспособление за всеки един родител. Те улесняват носенето  на бебето  като  щадят гърба на родителя. Съветваме Ви да се допитате до  семейството дали  вече не притежават  такива.
  • Комплект  за хранене
    Можете да изберете сред десетки видове и цветове. Приборите за хранене на бебе са винаги необходими! Можете дори  да ги персонализирате.
  • Шезлонг за бебе или люлка
    Още един необходим за родителите уред. Налични са много видове и модели, с най-различни екстри и от  различна ценова категория. Ако се спрете на този подарък, отново е добра идея да разберете дали  семейството вече не притежава такъв уред.
  • Дрешка
    Тъй като детето расте с бързи темпове, дрешките винаги са необходими. При тях е прекрасно, че можете да персонализирате дрешката със специален надпис или  снимка, което носи сантиментална стойност. Уверете се, че знаете размера на детето!
  • Дръвче
    Още един прекрасен и сантиментален подарък за малко бебе. Можете да му подарите малко дръвче по избор, което  да расте заедно с него и  да бъде лично неговото  растение. След като  се спрете върху вида, можете да го откриете в различни  разсадници!

Това бяха няколко съвета, които  да ви улеснят при избора. Можете да посетите https://ebaby.bg/ и  да се заредите с още повече идеи за подаръци!