Моето прекрасно бебе с бебешките дрехи на Чочко Бочко

Популярни

Nutrition facts table

Може ли безопасно да се дезинфекцира с натриева основа?

Натриевата основа, по-известна като сода каустик са твърди бели, перлени люспички с химическата...

ограда електропастир

Как ми помогнаха електропастирите?

Днес ще Ви разкажа една история за електропастири.

Съвети и кратко ръководство при покупка на конвектори за отопление

Специално проектирани, за да осигуряват комфортна топлина на малки, средни и просторни помещения...

ски панталон

Какво е важно да знаем при избора на ски панталон

Зимните спортове ни дават много поводи за радост, вълнение и истинско забавление.

бебешките дрехи на Чочко Бочко
3.6

Майка съм на осем месечна дъщеричка. За мен като всяка горда майка, моето бебе е най – прекрасното същество на света. Затова се старая, то да е красиво облечено. Избирам с любов мъничките бебешки дрехи, но съм силно разочарована от меко казано нелюбезното отношение на продавачките в магазините за бебешки стоки.

Както вече споменах, за мен е изключително важно моето бебе да бъде сухичко и топло облечено в удобни бебешки дрехи. Съвсем доскоро предпочитах бебешки дрехи, произведени в България. Защо да не подпомогнем родното производство, а и много от тях са с наистина добро качество.

Казвам доскоро, защото през един топъл есенен ден, бутайки количките с нашите малки съкровища, майка на стилно облечено момченце се изказа много доволно за бебешките дрехи на Чочко Бочко и горещо ми препоръча да разгледам сайта им. Макар да претендирам, че съм модерна жена бях малко скептично настроена към предлагането на бебешки дрехи онлайн. Предпочитах, купувайки бебешки дрехи за моето мъниче, да пипна и усетя материята, да видя „на живо” пъстрите ярки цветове.

Този път обаче реших да надникна и проверя какви бебешки дрехи се предлагат в сайта, още повече, че дрешките на Чочко Бочко били внос от Англия. Настаних се удобно във фотьойла, отворих сайта и………..видяното надмина очакванията ми. Бебешките дрехи бяха наистина готини. Готини всъщност е слаба думичка. Те изглеждаха толкова  топли, удобни и красиви. Мини дрешки за мини госпожици и господа.

Избрах категорията „бебе момиче” и останах очарована от лесната навигация. В сайта на Чочко Бочко не е нужно да се ориентираш измежду купища бебешки дрехи. Всичко е прегледно подредено като на рафтовете в реален магазин. Кликваш и в дясно на екрана се изписват отделните подкатегории бебешки дрехи – бодита, блузки и ризки, гащеризони и пижами, суитчери, жилетки, якета, грейки, пуловери и т.н. Има всичко. Такова разнообразие, стил и качество. Ако може да се говори за стил при тези така мънички същества. Зарових се в бебешките дрешки на Чочко Бочко и забравих за времето. А двата ми благословени часа бебешки сън отлетяха толкова бързо. Не съжалявах ни най – малко. Дори и не подозирах, че съществува такова разнообразие от красиви бебешки дрехи. При това, всички те, събрани на едно място.

За своята малка принцеса избрах сладко зимно яке с ушички. И ръкавички. Не бях виждала толкова мънички ръкавици досега. С якенцето на Чочко Бочко ще и бъде топличко и през най – студените зимни дни. Доставката не закъсня. Поръчката ми пристигна още на следващия ден.

Смея да твърдя, че бебешките дрехи на Чочко Бочко са не само красиви, но и на много достъпни и изгодни цени. Макар и внос от страна с по – висок стандарт, те всъщност са по – евтини от бебешките дрехи родно производство.

бебешки дрехи - http://www.chochkobochko.com