Баня с дизайнерска визия

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Нова дизайнерска баня
5

Имате ли стара баня, която вече не е приветлива и приятна? Уморени сте от остарелия дизайн и разположение, а може би малкото пространство просто вече не отговаря на нуждите ви? Ако е така, време е да направите реновиране на помещението! Баните са едни от най-използваните помещения в дома. Независимо дали сте чест гост, който идва да прекара време с приятелите и семейството си, или просто имате нужда от място, където да вземете душ и да се освежите след работа или училище, всяка баня заслужава нужното внимание. С оглед на това ето няколко съвета, които ще ви помогнат да превърнете старата си баня в нещо модерно, функционално и шикозно.

Инсталиране на стоящ душ

Стоящите душове са гореща тенденция в момента. Те са елегантни, модерни и ви позволяват да релаксирате и да се чувствате спокойно в уюта на собствения си дом. Друг бонус към стоящите душове е, че не е необходимо подът да се изравнява. Можете да създадете душ кабина по поръчка, която е равна, което прави душа много по-удобен. Стоящите душове също така са по-лесни за поддържане.

Ако старата ви баня просто вече не отговаря на нуждите ви можете да се обърнете към интериорен дизайнер, който да направи проект, след което да реализира проекта. В случай, че нямате възможност да инвестирате в подобна идея, то можете да си направите мечтания проект сами. В интернет има множество красиви снимки на бани, от които да почерпите вдъхновение. След като вече сте избрали стил или цветова палирта, трябва да преминете към поръчването на необходимите плочки за баня, мебели и аксесоари. По-големите онлайн магазини за баня често имат много добри намаления и можете да пазарувате по-изгодно. Отделете си достатъчно време, за да направите проучване на добрите марки материали, за да бъдете сигурни, че няма да се налагат последващи ремонти в близките години. Добавете красиво осветление и декоративни елементи.

Сиви и бели акценти

Сивото и бялото са две от най-популярните цветови схеми за бани. Както сивото, така и бялото могат да се съчетаят с всеки цвят, за да създадат безкрайна палитра за вашата баня. Сивото има успокояващ ефект и може да се използва за създаване на изтънчен вид на банята ви. Бялото е класическо и може да се използва за подчертаване на декоративни елементи в банята. Сивото и бялото могат да се използват и за създаване на минималистична визия на банята ви. Сивото може да се използва за създаване на модерна визия, докато добавянето на бяло е класически и вечен избор. Ако искате да разнообразите с пастелен цвят, то можете лесно да добавите акценти като кърпи, декорация или завеса за душ.

Не се страхувайте да смесвате и съчетавате стилове

Може да е изкушаващо да се придържате към един стил за целия ремонт на банята, но смесването и съчетаването на различни стилове при ремонта на банята може да създаде по-универсална визия. Можете да използвате един стил за тоалетната чиния и друг за стените или да използвате различен стил за всяка зона на банята. Съчетаването на стилове ще направи помещението различно и неповторимо. Може да заложите на модерни плочки с винтидж мебели за баня.