Връзки за баджове за конференции от nols.bg

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

връзки за баджове от nols.bg
5

Баджовете са задължителни за всички служители, за да могат клиентите да се ориентират лесно към кой да се обърнат в случай на нужда. Това го знае всеки работодател и в последните години всички фирми оборудваха с баджове своите служители.

Но тези т. нар.”визитни картички” се използват не само във фирмите, магазините или заведенията. Този начин на обозначение се използва и при семинари, конференции, представяне на нови продукти и т. н.

Да поговорим за това, какво бихте могли да сторите, ако сте организатори на голямо събитие като конференция например, за да си осигурите освен баджовете и малко реклама на събитието?

Знаете, че баджовете трябва да се носят на видно място и поради това се закрепват или с помощта на щипки или с връзки за баджове.

Ако ви предстои организацията на конференция, кой от двата варианта за закрепване ще е по - удачен и полезен за вас?

Представете си, че сте поканили на конференцията или семинара си много хора, и всеки един от тях трябва да носи обозначение. Представяте си колко е трудно на всеки да осигурите бадж с името и да го помолите да го закрепи на видно място, нали? Ако използвате щипки, едва ли всички присъстващи ще поставят баджа си и това може да създаде проблеми.

Ако обаче използвате връзки за баджове от някоя фирма като НОЛС" ЕООД например, ще си спестите много неприятности и едновременно с това ще рекламирате събитието.

От една страна, лентите за баджове са много по - удобни, тъй като просто се поставят на врата и дори и най - отнесения човек, който присъства на конференцията ви няма да забрави да го сложи.

От друга страна, поръчвайки връзки за баджове, вие можете сами да изберете в какви цветове и с какъв бранд да бъдат изработени вашите ленти.

Ако се обърнете към фирма, която произвежда ленти за баджове ще видите, че изборът на материали, цветове и размери е много голям.

За фирми като nols.bg, които са специализирани в производството на ленти не е никакъв проблем да изработят вашите връзки в желаните от вас цветове и с бранда, който искате.

Текстилните рекламни ленти за баджове са не само качествени и стилни, но могат да бъдат изработени изцяло по ваш проект, в различни дължини, широчини и накрайници.

Достатъчно е просто да кажете вашите желания и ще имате връзките за баджове, които искате да носят присъстващите на конференцията ви.