Баджовете и техният дизайн

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Бадж от СОМАХА
5

Решили сте да закупите баджове за вашите служители във фирмата ви, но все още обмисляте какъв да бъде техният дизайн. Тази статия ще ви разкрие повече за баджове и защо е препоръчително подходящ дизайн. Грешният избор на баджове може да доведе до по-слабо мотивирани служители, по-ниски продажби и още много отрицателни ефекти.

Стандартните баджове използват безопасна игла, за да се закачат. Но ако решим да закачим баджа за кожено яке или копринена риза, това може да увреди материята и да съсипе дрехата. При магнитните баджове този проблем не съществува. Те могат да бъдат използвани върху всякакъв вид материя без тя да пострада. Също така, те са лесни за закачане и откачане. Липсата на игла предотвратява риска от възможно убождане.

Препоръчително и да изберем подходящ материал. Баджовете от алуминий или от неръждаема стомана изглеждат много по-стилно от тези изготвени от хартия или пластмаса. Освен това, те се запазват с времето и не е нужно да бъдат подменяни в кратък срок от време. Но за тяхното създаване са нужни професионалисти. Експерти в сферата като Somaha.eu предлагат изработка на баджове от метал и алуминий, чрез лазерно гравиране, което осигурява голяма детайлност.

Важна е и цветовата гама. Тя трябва да осигурява добра четливост и да превлича погледа на евентуалния клиент. Необходимо е шрифтът да е достатъчно голям и дебел, за да се вижда от клиента. Добре е баджовете на вашите служители да съдържат и логото на бранда. Така той се превръща в една добре служеща реклама за бизнеса ви. Възможно е и да бъде изобразена снимката на служителя, на когото принадлежи баджът. Тази опция ще осигури по-добра сигурност в офиса и ще избегнете нежелани лица да се представят за ваши служители.

Изследванията показват, че клиентите се доверяват много повече на фирми, които са въвели използването на баджове. Те по-лесно изграждат доверие, което води до по-високи продажби.