Арсен Венгер не спира да мечтае

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Арсен Венгер
4.65

Дългогодишния старши треньор на английския тим Арсенал -  Венгер продължава да се оглежда и да мечтае за така желаната титла в едно от най-оспорваните европейски футболни първенства – Английската Висша Лига. Арсенал бележи забележителен възход през настоящия сезон, допускайки само едно поражение за изминалите пет кръга и оглявявайки временното класиране.

За пореден сезон на Венгер бе гласувано доверие и като че ли този път, шансовете за титла са обнадеждаващи. Близо десет години вече, Арсенал не успяват да стъпят на първото място в лигата, а и букмейкърите усещат подема на отбора, определяйки коефициент от едва 5,00 за това, Арсенал да завърши на първо място, като разчупи хегемонията във Висшата лига.

Самото начало на новия сезон бе кошмарно за „топчийте”, който се издъниха насред Емирейтс след 1-3 от едва спасилия се от изпадане Астън Вила. След разгрома, Арсенал бързо се възстанови и спечели максимума от точки в мачовете си. Конкуренцията тук обаче е винаги много тежка, като за първите четири места ще се борят до самия край на първенството поне 8 отбора, а за първо място надпреварата няма да е между по-малко от пет отбора.

Освен победите в Англия, отбора на Венгер стъпа здраво и в групите на Шампионска лига. Първо англичаните бяха сочени за аутсайдер срещу отбора на Олимпик Марсилия с когото се разправиха лесно като гости. Последва домакински мач срещу уж коравия тим на Наполи. Срещата завърши с резултат 2-0 за „артилеристите”, но през целия мач Арсенал тотално доминираше над Наполи и само късмета спаси италианците от излагация. На пръв поглед Арсенал заяви ясно своето намерение да излезе на първо място в групата си и с оглед представянето на другите отбори това ще е съвсем нормално стечение на обстоятелствата.

Подробна информация за всички предстоящия мачове на Арсенал, както и обосновани футболни прогнози за мачовете на отбора във лигата на Англия и Шампионска лига можете да откриете в http://sportingbet-vhod.blogspot.com/, а коефициентите за шампион в Англия вижте в сайта на Спортингбет за България.