Различните двустайни апартаменти

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

двустайни апартаменти
5

Много от по-зрелите хора си спомнят времената на социализма, които бяха най-характерни с уравниловката във всички сфери на живота. Тогава за обикновените хора всичко беше еднакво, дори жилищата, които обитаваха.  В онези времена един двустаен апартамент в София изглеждаще почти еднакво със своя събрат в Пловдив, Варна или Враца и на никой не му хрумваше, че някога ще види разнообразието, което се наблюдава днес на имотния пазар.

Днес един от най-масово търсените апартаменти – двустайният, изглежда различно, дори от този в съседство в жилищната сграда. От огромно значение за вида на един двустаен апартамент днес е и в какъв район се намира. На всеки днес е ясно, че не можем да сравняваме един панелен апартамент в Люлин, например с такъв в една новопостроена кооперация в центъра на София.

На първо място, новото строителство създава двустайните и всички други апартаменти от тухла, която освен по-дълъг живот на самата сграда има и много други предимства, като термо и шумоизлация, наред с факта че тухлените жилищни блокова рядко имат повече от 5-6 етажа, което дава усещането за простор и уединение на своите обитатели.

Ако решите да закупите двустаен апартамент днес, ще бъдете свидетели и на огромните разлики в състоянието на тези имоти, в зависимост от района, в който се намират и годината на пускането им в експлоатация. Много трудно ще намерите двустаен апартамент с мраморни, теракотени или настилки от гранитогрес в някой от старите пренаселени жилищни комплекси, но за сметка на това в един новоизграден комплекс от малки кооперации трудно ще срещнете такъв, който не е обзаведен с тях.

Новите двустайни апартаменти  често имат просторни тераси с разчупена архитектура, за разлика от тези в панелните блокове, които предлагат едни малки, неугледни парченца пространство, в повечето случаи грозно остъклени и затворени, за да се ползват, като допълнително помещение – най-често кухненски бокс.

Това е само малка част от разликите между двустайните апартаменти в наши дни. Основната разлика между този тип жилища си остава цената, на която се предлагат, а тя определя качеството на всеки имот. За повече информация относно продажбата на двустайни апартаменти във Велико Търново, можете да посестите сайта на агенция Yantra Homes.