Специализирани курсове за изучаване на еизк

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

специализирани курсове за изучаване на език
5

През последните няколко години интереса от страна на желаещите да започнат специализирани курсове по английски език в специфични сфери става все по-голям. Една от водещите, която набира голям брой кандидати за изучаване се оказва автомобилната индустрия.

Много зачестиха и услугите от този вид, които се предлагат в школите предлагат в школите като специализирани обучения. Тези курсове са разработени за хора, ориентирани в тази насока и на които се налага директна комуникация хора явяващи се като клиенти, бизнес партньори, фирми производители на автомобили и доставчици. Учебните програми предлагат различен брой часове и система за изучаване. В тях са включени специфични терминологии и най-често срещани думи, изрази и понятия, необходими при реални условия на комуникация изисквани в дадена професионална сфера. Нивото за владеене на общи познания за английски е нужно, за да бъде започнат курс. Това може да се уточни на момента при записването в самата агенция предлагаща този вид обучения. Всяка школа има специфика по организацията и провеждането на часовете. Това се провокира от необходимостта за точна преценка и определяне нивото за езикова компетенция. По нея се цели да бъде съставен индивидуален план и програма за стартиращите курсисти.

Изучаването на специализиран език спомага за разширяване и развитие на четирите основни умения, необходими при общуване – устна комуникация, слушане, четене, писане. Материалите за курсистите се състоят от речници с конкретната терминология и интерактивни упражнения.

Специализираните курсове за автомобили включват в себе си около осем дяла, а те се делят на видове автомобили, процес по продажбите, купуване на автомобил, вътрешен и външен интериор, автомобилно производство, проблеми проявяващи се при автомобилите, инструменти по поддръжка, видове настройки, технически прегледи, безопасност на движение, пътни тестове, дизайн на автомобила и световните изложения.

Часовете за обучение на специализираните курсове по английски език обхващат четене, писане, основни и ключови термини и изрази необходими за водене на разговор, кореспонденция, презентации, официални срещи т.н. Часовете са в зависимост от свободното време, нивото на познания и финансовата възможност индивидуално за всеки. Те могат да са в групови или индивидуални занимания.