Търговско право - адвокат

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Правно обслужване - obyavi.biz
5

В адвокатските кантори може да потърсим квалитетна юридическа помощ. Канторите обещават на клиентите си били те физически или юридически лица качествена консултация и обслужване съобразени със законите на страната.
Освен всичко това вие може да сключите абонаментно правно обслужване, което ще ви помага при решаване на евентуално възникнали казуси от всякакъв вид. Ако желаете абонамент е достатъчно да разгледате публикуваните правила в уеб сайта на дадената адвокатска кантора и уговорите час за посещението й.

Връзката с адвокати в градовете София и Пловдив може да осъществите чрез контакт по телефона или чрез заявка посредством използване на Имейл адрес (електронна поща). Опциите за контакт с повечето кантори са направени така, че да Ви улеснят при избирането на удобно за вас време и час, в които да проведете срещата с юристите.

Можем да заключим, че ако една адвокатска кантора е ръководена от авторитетния юрист може да защити вашите правни интереси по всяко време и то по категоричен начин.

Казуси свързани с дружествено и търговско право

Адвокатската кантора която сте избрали гарантира качествено разрешение на казуси изискващи намесата на адвокат търговско право. В това число влизат всякакви покупко-продажби, приватизационни сделки, финансови въпроси и обезщетения, комисионни и други.

Сключвайки абонаментно правно обслужване вие ще можете да разчитате на професионални консултации свързани с чуждестранно инвестиране, данъчно състояние, развитие на търговска дейност у нас и в чужбина и други подобни.

Ние ще поемем подготовката на нужната ви документация за регистрация на фирми, взаимоотношения с „Националната агенция по приходите”, прилагане на закона по отношение на юридически лица и всичко, което ви е нужно. Списъка ни продължава и с опциите за представяне на дадени ведомства и учреждения пред закона. Включва се съставяне на документи по вписвания, лицензи, издаване на разрешителни и т.н.

Адвокатите може да помогнат и за регистрацията на чужди лица като съдружници към дадена компания. Адвокат търговско право поема пълната отговорност по обслужване на казусите свързани с агенцията по вписвания и търговския регистър. Това важи и за евентуално пожелани от вас пререгистрации на фирми и търговски дружества в България.

Адвокатски услуги имат широко приложение и може да ги използваме за представяне на организации, дружества, създаване на документи при издаване заповеди, учредителни събрания и прочие. Добре е когато до този момент адвокатите в дадената кантора са работили по най-добрият начин демонстрирайки желание и динамика при спомоществувателните действия, за които отговарят адвокати по търговско право.

От услугите на адвокатите може да очаквате още:
- Изготвяне на фирмен устав, учредителен договор на дружество, различни видове покани.

- Пълно подготвяне на документи за извършване на сделки с недвижими имоти.

- Юридическа помощ при обявяване в несъстоятелност на дадени търговски дружества.

- Сливане и разделяне на организации и търговски дружества.

- Пълен анализ на сделки свързани със застраховане, банкови процедури, приватизация и други подобни. Представителство при участие в държавни конкурси по съществуващия закон за обществените поръчки.

Това са само една малка част от правните услуги, които една адвокатска кантора може да предложи на клиентите. За други въпроси свързани с дейността, може да посетите сайта на адвокатската кантора.