Почивните дни в балканския курорт Априлци

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Хотел-механа "Сватовете" в Априлци
5

Истинска почивка – такава, след която се чувствате наистина отдъхнали – можете да прекарате единствено и само в планината. Това е кътчето, където човек се чувства истински свободен и щастлив. И да прекарате свободното си време с любимите хора на точно това място ще бъде прекрасно преживяване, защото заедно ще се радвате на красотата на природата, на усмивки, както и един на друг, разбира се. Китния балкански курорт Априлци например ще бъде готов да Ви посрещне и настани. Тук  ще откриете гостоприемство, комфорт и  покой – всичко нужно за прекарването на няколко приятни и изпълнени с положителни емоции дни!

 

Къщата в Априлци, която ще Ви впечатли с комфорта и екстрите си

 

Очарователно място за отдих е и Хотел-механа „Сватовете“ в Априлци. Тук ще бъдете настанени в стилна и комфортна обстановка. Удобствата и екстрите, които със сигурност ще Ви бъдат предоставени, ще гарантират за доброто Ви прекарване. Но извън пределите на стаята си ще откриете не по-малко приятни и интересни занимания Очарователен е дворът на хотела. Той е озеленен и поддържан, а в неговите предели място намира и чудесен басейн, в чиято вода ще  разпускате винаги, когато Ви се прииска. В околността на курорта също ще можете да се отдадете на приятни занимания. Чудесни екопътеки и маршрути водят началото си от тук. Има възможности за велотуризъм и конна езда. А през зимния сезон в близост ще откриете чудесни ски писти.

 

Вкусната храна, сервирана в най-очарователната механа в Априлци

 

Да разпускате, настанени в чудесен хотел, наслаждавайки се на удобства, настроение и прекрасни гледки, ще бъде най-приятното преживяване за Вас, а и за близките Ви. Тук всички заедно ще се радвате на чудесни занимания, разходки и разпускане край басейна през деня,а вечерите ще прекарвате наобиколили отрупаната трапеза в механата. Добрата храна е важна част от хубавата ваканция. И в Хотел-механа „Сватовете“ в Априлци ще Ви бъде предложено изобилие от такава. В автентичната битова обстановка на заведението поднасяни биват ястия от традиционната и  местната кухня. Впечатлени ще бъдете от това колко по-различен вкус имат блюдата тук. Това е, защото се приготвят с качествени, чисти продукти!

 

Почивката в планината ще е страхотна – само трябва да откриете приветливо местенце, където да се настаните. Изборът на добър хотел и интересна дестинация ще Ви гарантира добро прекарване! Ако се нуждаете от пълноценен отдих – Априлци ще бъде идеалното място за Вас!