Достигна ли Реал Мадрид дъното?

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Реал Мадрид
5

Достигна ли "кралския клуб" дъното след фиаското в Шампионска лига срещу Шалке? 

Пълна липса на увереност и мотивация за игра цари в страшилището за всеки един футболен отбор - Реал Мадрид. Испанския гранд допусна срамно поражение насред Сантяго Бернабеу, където гостуващия тим на Шалке 04 ги победи с 3-4 и имаше всички шансове дори за още един гол, с който щяха да изхвърлят Реал от Шампионска лига. 

"Белия балет" нямаше проблем в Германия, на Гелзенкирхен, където победиха с 0-2 Шалке 04, но на реванша Карло Анчелоти и компания трепереха до последната секунда на срещата. Определено отбора не е в най-добрата си форма, записвайки цели две загуби и едно равенство за последните три срещи от всички турнири.

Реал Мадрид имаха невероятен късмет и се спасиха като по-чудо в реванша от 1/8 финалите за Шампионска лига. Най-упрекван за загубата бе разбира се вратаря Икер Касияс, който сам пое цялата вина върху себе си, макар че и благодарение на него отбора му не загуби с 2 гола разлика.

Реал Мадрид се класираха за четвърт финалите на турнира, но психолигически не са подготвени за този етап и твърде вероятно е да загубят срещу когото и да се паднат. Само след седмица ще бъде изтеглен жребия, който ще определи съперниците за четвърт надпреварата.

За Реал Мадрид вече коефициента за спечелване на титлата в Шампионска лига започна да се качва и достига до 3.75, а в някой от сайтовете за футболни залози и прогнози като http://bggambler.com, дори очакват сигурно отпадане на "мадричани" в следващия етап, без значение от съперника!

В испанската примера дивисион Реал Мадрид останаха на втора позиция зад Барселона. Отбора е само с точка по-малко от вечния си съперник, което се получи след равенство и загуба в последния кръг от Атлетик Билбао. В следващия кръг на шампионата "белия балет" имат лесен съперник в лицето на 17-тия Леванте, но само след седмица по-късно ще трябва да се подготвят за много тежък мач, който до голяма степен ще определи лидера в Примера - гостуване на "Камп Ноу"!