Камерата на смартфона

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

smartfon kamera
0

Заслужава си да обмислите доста добре покупката на смартфон. Това е инвестиция в придобивка, която се очаква да ви служи добре и продължително. Така че обърнете внимание на всеки детайл. Камерата е нещо важно, което не е за подценяване.

Вземете устройството с възможно най-качествена и добра камера. Когато става дума за качество на камерата, не говорим единствено за мегапиксели.

PhonesData.com e сайт, който може да ви помогне да намерите смартфон с желани от вас характеристики. Това ще стане с подробната търсачка, с която разполага. Може да се запознаете с много подробности за всеки модел. Ще научите и повече за камерите на различните смартфони, за да придобиете по-ясна представа, преди да направите избора си.

Коментарите също ще ви помогнат да разберете мнението на хора, които вече ползват определен модел смартфон – доволни ли са от камерата му, от качеството на снимките и от избора си като цяло. Постоянното обновяване на информацията на сайта – новини, статии и добавяне на новите модели, ще ви държи осведомени за всички новости.

Безспорно мегапикселите оказват значително влияние върху качеството на изображенията, които прави камерата. Вече се продават смартфони с 20 MP камери, а вероятно ще бъдат произвеждани и с още повече. Въпреки това, качеството на сензорите е не по-малко важно за изображенията. Например популярният iPhone 5S има камера с 8 MP, но новият му отличен сензор дава възможност за по-големи пиксели, а следователно и по-отчетливи и по-добре изглеждащи снимки.

Функциите на камерата също са важни за общото й качество. Поинтересувайте се от всички, за които предполагате, че ще ползвате. Например Galaxy S4 и Note 3 имат интересна функция, благодарение на която да филтрират по специфичен начин вашите изображения.

Nokia Lumia 1020 пък има клас ръчни настройки, които да ви помогнат да получите възможно най-добрата снимка в най-различни условия. Оптична стабилизация на изображението, което да застопорява в момента на снимането, за да се намали размазването, може да се ползва при устройства като LG G2 и Lumia 1020.

Всички марки имат модели с превъзходни камери, но в момента най-търсени според този критерии са Samsung,  Nokia и Apple.