Как да изберем качествени матраци и красиво спално бельо

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

качествени матраци
5

Почти всеки човек прекарва повече от една трета от живота в леглото, така че е много важно, сънят да бъде удоволствие. От избора на матрак, до избора на спално бельо всичко има решаваща роля за качеството. Матраци хепи дриймс, научете повече как да ги подобрите с избора на легло.


Функционалност и красота са важни за интериора на всеки дом. Ето, защо колкото е възможно в комбинация с класически стил всеки може да добави качество и красота при това на достъпна цена. В допълнение, за да е с различни функции като елегантност и благородство, той е предпочитан от почтени хора. За класическия стил, характерни за различните елементи, украса, качествено и красиво спално бельо.

Ето и първите стъпки, с които да започнете:

Днешният пазар предлага голям брой различни продукти и не е изненадващо, че потребителят остава объркан.

Какво спално бельо още изберем? Започнете с изучаване на избора, който обикновено е в опаковката. Необходимо е да се обърне внимание на плътността на материята и тъканта, ако върху опаковката се съдържа тази информация, то ще се знае и качеството на продукта. Ако информацията не е налична е необходимо да се проучи тяхната собствена. Приблизително класификацията е както следва: като се започне с най-ниските показатели на около 25 нишки на квадратен сантиметър - ниска плътност и се премине по-нататък под средното - около 40 нишки, средна гъстота на около 60, до по-висок от средния клас 80 нишки в областта от 85 до 130 и над 130.

Различната плътност също така се характеризира с различни видове тъкан, например лен и памук имат средно висока плътност, в сатен висока, докато японската коприна е с много висока. Опаковката трябва да включва препоръки за грижа на дадената материя, състав и броя на елементите в комплекта.

Размер - изборът бельо трябва да отговаря на размера легла. Одеяла, възглавници и спално трябва да бъдат много близки до пералнята. Размерите са главно в три размера. При чаршафи и завивки са единични, за спални и за двойно легло. Уточняването на размера определя и комплекта. Калъфите за възглавници могат да бъдат различни размери. Вижте повече за такива тук: http://sleepshop.bg/Perla_2186. Разберете за размера на възглавницата и след това се опитайте да изберете комплекта, който ще е перфектен за вашето легло.

Цвят - красивото спално бельо започва с глобален цвят. Цветните комплекти, трябва да следват правилата за грижа. Затова има някои препоръки. По този начин, багрилата, използвани в производството, разграничават пет категории. С огледа за препоръчителната температура за пране и гладене, всеки плат има своите специфики, които а отбелязани върху етикета. При избор на цветове са предпочитани пастелни тонове, не е твърде ярки, освен ако предварително не се знае със сигурност, че са с много високо качество. Ниското качество на боите може да донесе не само петна, но и да предизвика алергии.