Клиника в Бургас за вашата сияйна усмивка

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

специализирана клиника в Бургас
3.6

Врати отвори специализирана клиника в Бургас, предлагаща широка гама от стоматологични и дентални услуги, гаранция както за здрави зъби, така и за красива и сияйна усмивка. Клиниката е една от многобройните стоматологични заведения в града и страната. Различното тук е, че това медицинско заведение използва съвременна апаратура, последен писък на модерните технологии – апаратура с тъч скрийн и цифрово управление, гарантиращи безопасност, минимална инвазия и оптимални резултати.

Тази клиника в Бургас е със широка специализация – естетическа и обща стоматология и обслужва пациенти от всички възрасти. Клиниката има сключени договори с Националната здравно – осигурителна каса, което е предпоставка за по – ниски цени на услугите при максимално добро качество.

За най – малките си пациенти стоматологичната клиника в Бургас предлага пакети услуги, включващи профилактични прегледи, лечение, корекции на дентални несъвършенства (например поставяне на шини). За своите възрастни пациенти наборът, предлагани услуги е далеч по – широк – профилактика, зъболечение, избелване, поставяне на импланти, коронки, протези, естетическа зъбна хирургия и ред други.

В клиниката квалифицирани стоматолози и зъботехници дават гаранции както за здрави зъби, така и за сияйна бяла усмивка. А цените на предлаганите услуги са съвсем достъпни.

Именно високото качество на предлаганите стоматологични услуги е причина „клиенти” на клиниката да бъдат както български граждани, така и чужденци. Широко известен факт е, че стоматологичните услуги у нас са в пъти по – евтини от същите в чужбина. И туристите, идвайки на почивка по нашето Черноморие посещават редовно клиниката, съчетавайки полезното с приятното. Така те се завръщат от ваканцията не само отпочинали и заредени с енергия, но и със сияйна бяла усмивка. При това на съвсем ниски цени.

Стоматологичната клиника в Бургас, отчитайки голямата конкуренция на пазара поддържа съвсем достъпна ценова листа, печелейки по – голяма клиентела благодарение на високото качество на предлаганите дентални услуги. А здравата и красива усмивка е стандарт за всеки уважаващ себе си човек, стандарт, налаган както от болката и самоуважението, така и от обществените изисквания и норми. Да сте виждали мениджър на просперираща компания с липсващи зъби?

Въпреки модерните кабинети, отличното местоположение, съвременната апаратура и високо квалифицираните зъболекари, стоматологичната клиника в Бургас не разчита само на рекламата „от уста на уста”. Макар, че маркетолозите са установили, че един доволен клиент „води” десет нови. Тази клиника в Бургас е разработила своя стратегия и маркетингов план, за изпълнение на поставените цели. Таргет групата на клиниката не е тясно определена както в останалите сектори на търговията, икономиката и промишлеността, защото няма човек, незаинтересован от своето здраве и здравето на децата си.

Стоматологичната клиника в Бургас набира популярност не само посредством устната реклама, но и реклама в медиите. Клиниката разполага и със собствен сайт с подробно описание на дейността, предлаганите услуги, цени, контакти - http://www.estheticdent.eu/klinika-burgas.html